Kördüğüm son bölüm fragmanı | 6. bölüm fragmanı

Belçim Bilgin ve İbrahim Çelikkol'un başrollerini paylaştığı kördüğüm dizisinin son bölümü ve fragmanı sizlerle!

Kördüğüm son bölüm fragmanı | 6. bölüm fragmanı
04 Şubat 2016 Perşembe 22:52

 Fox TV'nin yeni başlayan dizileri arasında yer alan Kördüğüm, anlattığı dram ve beraberindeki heyecan ile seyirciyi kısa sürede kendisine bağlamayı başardı. Duygusal sahneleri ve başarılı oyuncu kadrosu sayesinde, ekranların favori dizisi olmaya başladı. Geçtiğimiz hafta yayınlanan 4. bölümüyle nefesleri kesen dizi, bu akşam yayınlanan 5. bölüm ile farklı duyguları bir arada yaşattı.

Eşi Umut tarafından aldatıldığını öğrenen Naz'ın karar verme konusunda yaşadığı kararsızlıklar, Ali Nejat'ın oğlu ve ailesi arasında yaşadığı sorunlar ve iç hesaplaşmaları, tüm bunların yanında Naz ve Ali Nejat ikilisi arasında başlayan yakınlaşmanın gidiş hattı... Suların bir türlü durulmadığı dizinin soluksuz biten bölümünün ardından Kördüğüm 6. bölüm fragmanı ilk kez burada sizlerle buluşacak.

Bölümü ve son fragmanları izlemek için takipte kalın!

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.