Kurtlar Vadisi Pusu 286. Bölüm Fragmanı yayınlandı - Kurtlar Vadisi Pusu 286. bölüm fragmanı izle

Kurtlar Vadisi Pusu bu hafta bomba bir bölümle ekranlara geliyor. Hafızasını kaybeden ve geçmişiyle yüzleşen Polat yaşadığı acıları tekrar yaşadı. Elif'in mezarına giden Polat Alemdar'ın hafızası yerine geldi. Beğenerek izlenilen Kurtlar Vadisi Pusu 286. bölüm fragmanı yayınlandı. Kurtlar Vadisi Pusu 286. bölüm fragmanı izle - Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm - Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm fragman izle

Kurtlar Vadisi Pusu 286. Bölüm Fragmanı yayınlandı - Kurtlar Vadisi Pusu 286. bölüm fragmanı izle
08 Mart 2016 Salı 10:12

Kurtlar Vadisi Pusu'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Bugün yayınlanan 286. Bölüm fragmanı perşembe akşamı izleyiciye bol aksiyonlu saatler yaşatacak gibi duruyor.  Hafızası yerine gelen Polat kaldığı yerden devam ediyor. Smith tarafından tuzaga düşürülen Polat ne yapacak? Bir kuşağın izleyerek büyüdüğü fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu her perşembe yine reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Pana Film'in yapımcılığını yaptığu Kurtlar Vadisi Pusu'da Gölge'nin hain planları hayata gececek mi?

Tüm Türkiye'de her kesim tarafından beğeniyle izlenen Kurtlar Vadisi Pusu, dün yayınlanan bölümüyle izleyiciye hem hüznü hem aksiyonu bir arada yaşattı. 14 yıldır kesintisiz reyting rekorları kıran Türkiye'nin fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu perşembe akşamları izleyicileri ekrana kitlemeyi başarıyor. Pana Film'in yapımcılığını üstlendiği Vadi'nin 285. bölümünde, hafızasını kaybeden Polat geçmişte yaşadığı acılarla tekrar yüzleşti. 

Heyecan ve aksiyonun eksik olmadığı Kurtlar Vadisi Pusu, reyting rekorlarını yine altüst etti. 4 Mart'ta yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu 285. bölümünde hem hüzün hemde aksiyonlu sahneler yer aldı. 

Peki 10 Mart tarihinde ekrana gelecek olan Kurtlar Vadisi Pusu 286. Bölümünde neler yaşanacak?  Geçmişiyle yüzleşen Polat'ın hafızası yerine gelecek mi?  Öktem'i bulan Zeynep onu öldürecek mi? Polat'ı araştıran Gölge Anadolu Selçuklu Hanım'a ulaşacak mı? Suriye'de bulunan Siyah Sancak'ın bir sonraki operasyonu ne olacak? Bu soruların yanıtları 10 Mart Perşembe günü yanıt bulacak. Kurtlar Vadisi Pusu 286. Bölümü ile 10 Mart Perşembe akşamı Kanal D'de..
Kurtlar Vadisi Pusu 286. Bölüm Fragmanı




Kurtlar Vadisi Pusu 285. Bölüm Özeti


Polat'ı Yusuf ile gören Cahit, abisinin yanına gider ancak onun hafızasını kaybettiğini öğreninc büyük şok yaşar. Cahit'i tanımayan Polat annesi ve babasını görmek için eski mahalleye gider. Ancak daha sonra Ömer Baba ve Nazife Annenin öldüğünü onların mezarını göründe öğrenir ve büyük bir yıkım yaşar. 

Suriye'de bulunan Siyah Sancak, Şedid'in esir pazarında kadınları sattığını öğrenir. Bu duruma sessiz kalmayan Yasin Konutan ve Pusat Şedid'in esir pazarına operasyon düzenler ve kadınları kurtarır.

Toryum karışımı yakıtın bileşenlerini öğrenmeye çalışan Gölge, kendi bilim adamlarının bilgi elde edememesinden sonra diğer planını devreye sokar. Polat Alemdar'ın tüm bilgilerini araştıran Gölge'nin aklında çok farklı planlar vardır. 

Yusuf'un planı sonrası majesteleri tarafından hain görülen Mr. Smith, Polat'ı öldürmeye ant içer. Ancak Yusuf'u hiç hesap etmemiştir.  Öktem'i Smith'in elinden kurtaran Yusuf tedavisi için onu kendi evine getirir ama zeynep'in onları takip ettiğinden haberi yoktur.

Tedavi olmak için hastaneye gitmeyi kabul eden Polat, Elif'i görmek ister. Cahit Polat'a  Elif'e götüreceğine söz verir ve abisini Elif'in mezarına götürür. Elif'in de öldüğünü öğrenen Polat acı üstüne acı yaşar. 


 Kurtlar Vadisi Pusu oyuncu kadrosu

Necati Şaşmaz (Polat Alemdar), Cahit Kayaoğlu (Cahit), Erhan Ufak (Güllü), Defne Samyeli (Zeynep), Ertan Saban (Gölge), Gaye Gürsel (Safiye), Görkem Sevindik (Pusat), Levent Can (Fehmi), Yılmaz Meydaneri (Hakkı), İbrahim Gündoğan (Mete), Orhan Edip Ertürk (Tilki Andrei) Selahattin Bel (Raskoln), Ertuğrul Şakar (Yasin Komutan), Levent Sülün (John Smith), Doğuhan Güney (Yusuf Kuzuzade), Batuhan Güney (Kenan Kuzuzade), İsmail Aydın (Süha), Vural Yayan (Hoca), Selahattin Töz (Sadık Britani), Özgür Teke (Ozi), Doğa Sakarya (Elif), Aziz Kibartaş (Algiz), Adnan Erdoğan (Hüsnü Yalınkılıç), Luran Ahmeti (Ariel) 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.