Mehmed Bir Cihan Fatihi konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var?

Mehmed Bir Cihan Fatihi 2018 yılının yeni dizisi olacak. Konusu ve Kenan İmirzalıoğlu'nun başrolünü üstlendiği dizi çok merak edilen yapımlar arasında yerini aldı. Peki, Mehmed Bir Cihan Fatihi konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler bulunmaktadır? İşte ayrıntılar…

Mehmed Bir Cihan Fatihi konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var?
23 Şubat 2018 Cuma 16:06

2018 yılının yeni dizisi Mehmed Bir Cihan Fatihi’nin başlamasına az bir zaman kaldı. Merakla beklenen yeni dizide önemli isimler yer alıyor. Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Mehmed Bir Cihan Fatihi, Fatih Sultan Mehmet’in hayatını konu alacak. Kenan İmirzalıoğlu'nun başrolünü oynadığı Mehmed Bir Cihan Fatihi konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler yer almaktadır gibi merak edilen soruların cevabı haberimizde…

Mehmed Bir Cihan Fatihi konusu

Bu yılın en önemli dizilerin arasında yerini alacağı düşünülen dizinin konusu başrolden de anlaşılacağı gibi Fatih Sultan Mehmed’in hayatı olacak.

Oyuncu kadrosu

Oyuncu kadrosunu Türkiye'nin önemli isimleri oluşturuyor. Şimdiden büyük bir izleyici potansiyeline sahip dizide Kenan İmirzalıoğlu, Metin Akpınar, Çetin Tekindor, Altan Erkekli, Gürkan Uygun, Funda Eryiğit, Burak Tamdoğan, Ertan Saban, Duygu Boztepe, Sevinç Meşe ve Toprak Sağlam rol alacak. Oyuncuların hangi rollerde oynayacağı aşağıda yer almaktadır.

Kenan İmirzalıoğlu, dizide Fatih Sultan Mehmed ile başrol oynayacak. Usta oyuncu Çetin Tekindor ise Osmanlı tarihinde idam edilen ilk sadrazam olan Çandarlı Halil Paşa rolüne bürünecektir. 

Acı Hayat, Adanalı gibi önemli dizilerde başrol alan Selin Demiratar, 2018 yılındaki Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinde Hatice adlı karakteri oynayacak. Seda Bakan ise Fatih Sultan Mehmed'in eşlerinden Çiçek Hatun rolünü canlandıracak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yavuz Selim - 6 yıl önce
Tarihimiz gururla anacağımız bir çok büyük devlet adamıyla dolu. Bugün ise dünyanın en büyük liderinden biri olan Recep Tayyip Erdoğan var.
Avatar
Eren - 6 yıl önce
Dizi artık başlasın.
Avatar
Akif - 6 yıl önce
Pazartesi başlıyor. Haydi ekran başına.