O Ses Türkiye Final 2017 şampiyonu, 1. kim oldu?

TV8'in en çok izlenen yarışması O Ses Türkiye'de Final Heyecanı yaşanıyor. Peki O Ses Türkiye'de birinci kim oldu? Hangi sanatçının takımı kazandı. Sibel Can, Athena, Murat Boz ve Hadise'nin jüri olarak bulunduğu yarışma ile ilgili merak edilenler haberimizde.

O Ses Türkiye Final  2017  şampiyonu, 1. kim oldu?
19 Mart 2017 Pazar 20:55

Türkiye'nin reyting rekorları kıran programı O Ses Türkiye'de Final Heyecanı yaşanıyor. Türkiye2nin en iyi sesinin seçildiği O Ses Türkiye'de 6 yarışmacı, final için birbirleriyle yarışacak. Jürilerden, Hadesi'nin 3, Gökhan ve Hakan'ın 2, Sibel Can'ın 1 adayı finalist oldu. Murat Boz'un takımından kimse finale kalamadı. Elbette izleyiciler, O Ses Türkiye'nin şampiyonu kim olacak merak ediyor. O Ses Türkiye ile ilgili detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

 O SES TÜRKİYE FİNALİSTLERİ ŞU ŞEKİLDE

1. Cihangir Moralı (Hadise’nin takımı)
2. Resul Aydemir (Gökhan ve Hakan’ın takımı)
3. Dodan Özer (Hadise’nin takımı)
4. Keremhan Özdemir (Gökhan ve Hakan’ın takımı)
5. Taylan Bayri (Hadise’nin takımı)
6. Burhan Çatılı (Sibel Can’ın takımı)

6 yarışmacıdan birisi şampiyon  olacak. Adaylar birseysel performanslarını sahnede izleyici ile paylaşacak. 6 yarışmacıdan 2 yarışmacı ilk performans sonrası elenecek ve geriye kalan 4 yarışmacı tekrar performansını gösterecek. 

O Ses Türkiye Birincisine, KIA Sportage ve Single ödül verilecek.

Acun Ilıca'nın sunduğu O Ses Türkiye'nin şampiyonu henüz belli olmadı. Birinci açıklanır açıklanmaz haberimizden öğrenebilirsiniz. 


Etiketler; #O Ses Türkiye
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.