Polat geçmişiyle yüzleşiyor - Kurtlar Vadisi Pusu 285. bölüm fragmanı izle

Kurtlar Vadisi Pusu ilk bölümlerinden bu yana yıllardır izlenme rekorları kırıyor. Beğenerek izlenilen Kurtlar Vadisi Pusu 285. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kendisini Ali Candan olarak hatırlayan Polat Alemdar'ın hafızası yerine gelecek mi? Kurtlar Vadisi Pusu 285. bölüm fragmanı izle - Kurtlar Vadisi Pusu 284. bölüm. Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm fragman izle

Polat geçmişiyle yüzleşiyor - Kurtlar Vadisi Pusu 285. bölüm fragmanı izle
01 Mart 2016 Salı 19:50

14 yıldır kesintisiz reyting rekorları kıran Türkiye'nin fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu perşembe akşamları izleyicileri ekrana kitlemeyi başarıyor. Kurtlar Vadisi Pusu geçtiğimiz perşembe yayınlanan 284. bölümüyle izleyiciyi ekrana kitledi. Kendisini Ali Candan olarak hatırlayan Polat, eski hatıralarıyla yaşıyor.

Başarılı dizinin perşembe günü 284. bölümle ekranlara geldi. Heyecan ve aksiyonun eksik olmadığı Kurtlar Vadisi Pusu, reyting rekorlarını yine altüst etti. 4 Mart'ta Kurtlar Vadisi Pusu 285. bölümü ile ekrana gelecek Polat'ı Yusuf ile gören Cahit ne yapacak? Gölge planını başarıyla gerçekleştirebilecek mi? Elif'in mezarına giden Polat ne yapacak?  Zeynep ve Yusuf'un planı ne ? Siyah Sancak ekibi Suriye'de ki operasyonlarını sürdürecek mi? Kurtlar Vadisi Pusu 285. bölümünde başka neler yaşanacak?

Kurtlar Vadisi Pusu ile ilgili yorumlarınızı, diziyle ilgili eleştiri ve önerilerinizi sayfanın en altına yorum olarak ekleyebilirsiniz.

Kurtlar Vadisi Pusu 285. Bölüm Fragmanı



 Kurtlar Vadisi Pusu 284. Bölüm Özeti

Kurtlar Vadisi Pusu'nun dün akşam ekranlara gelen bölümünde; Polat Alemdar hafızasını kaybetmiştir. Geçmişe dönen ve kendisini Ali Candan olarak hatırlayan Polat, 'Elif'i görmem lazım' diyerek orman kulübesinden ayrılır.Geçmişte Elif ile buluştuğu meşhur Kızkulesi'nin önüne gider ve Elif'i beklemeye başlar. Elif'in gelmediğini gören Polat onu aramak için bir kahvehaneye girer. Girdiği kahvede Şevko'nun kücük oğlu Tefo ile karşılaşır. Şevko'yu dahi hatırlamayan  Tefo'nun saldırması sonrasında Polat, Tefo ile kavga eder.

Herkesin öldüğünü zannettiği Polat'ın yaşadığını Yusuf, Murali ve Zeynep bilmektedir. Polat'ın ölmediğini öğrenen Ariel, şehir kameralarında tespit eder ve Polat'ı öldürmeye gider. Cahit'te Polat'ı her yerde aramaktadır. Emniyette Fehmi'yi sorgulayan Cahit Polat'ın nerde olduğunu sorar. Fehmi'nin bilmiyorum cevabına sinirlenen Cahit, Fehmi'nin ayağına sıkar. Erhan'ın Polat ile ilgili iz bulduğunu öğrenen Cahit hemen Polat'ın görüldüğü yerere gider. 

Yasin komutan idaresindeki Siyah Sancak Suriye'de Şedid ile çatışmaktadır. Şedid'in kontrolündeki bir köye operasyon düzenleyen Siyah Sancak, köydeki Şedid militanlarını öldürür ve köyü kurtarır. Siyah Sancak burada karşılaştığı manzara karşısında şaşkına döner. Çünkü; Şedid'in militanlarının komutanı daha 14 yaşında bir çocuktur. 

Pusu'ya düşürülen Polat Cahit ve Erhan'ın gelmesiyle Ariel'in adamlarından kurtulur ve olay yerinden ayrılır. Cahit ve Erhan, Polat'ın kendileri ile neden iletişime geçmediğine anlam veremez. O sırada motoruyla olay yerine gelen Yusuf'u Cahit görür ve takip eder. Orman kulübesinde Yusuf ile Polat'ı bir arada gören Cahit büyük bir şaşkınlık yaşar.  



Kurtlar Vadisi Pusu 285. Bölümünde neler yaşanacak ?

Peki Kurtlar Vadisi'nin 285. bölümünde neler olacak? Yusuf ile Polat'ı bir arada gören Cahit ne yapacak? . Suriye'de bulunan Siyah Sancak ekibi ve Şedid arasındaki mücadele ne gelişmeler yaşanacak?. Anadolu hanım ve ekibinin üzerinde çalıştığı projenin peşinde olan Gölge Anadolu Hanım'ı bulabilecek mi? Kurtlar Vadisi Pusu 285. Bölümü ile 4 Mart Perşembe akşamı Kanal D ekranlarında olacak.

 Kurtlar Vadisi Pusu oyuncu kadrosu

Necati Şaşmaz (Polat Alemdar), Cahit Kayaoğlu (Cahit), Erhan Ufak (Güllü), Defne Samyeli (Zeynep), Ertan Saban (Gölge), Gaye Gürsel (Safiye), Görkem Sevindik (Pusat), Levent Can (Fehmi), Yılmaz Meydaneri (Hakkı), İbrahim Gündoğan (Mete), Orhan Edip Ertürk (Tilki Andrei) Selahattin Bel (Raskoln), Ertuğrul Şakar (Yasin Komutan), Levent Sülün (John Smith), Doğuhan Güney (Yusuf Kuzuzade), Batuhan Güney (Kenan Kuzuzade), İsmail Aydın (Süha), Vural Yayan (Hoca), Selahattin Töz (Sadık Britani), Özgür Teke (Ozi), Doğa Sakarya (Elif), Aziz Kibartaş (Algiz), Adnan Erdoğan (Hüsnü Yalınkılıç), Luran Ahmeti (Ariel) 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.