Poyraz Karayel 48. bölüm izle - Poyraz Karayel son bölümde neler oldu? Poyraz Karayel Sefer öldü mü?

Türkiye'nin en entelektüel, izleyenler tarafından sözleri için izlenen dizisi Poyraz Karayel 48. bölüm izleme sayfası yayınlandı mı? Kanal D'nin sevilen dizisi Poyraz Karayel'de Poyraz Karayel 48. bölüm izle. Poyraz Karayel Sefer, dizinin en çok tanınan karakteri. Peki Sefer yaşıyor mu? Poyraz'ın abisi kim çıkacak? Poyraz Karayel 48. bölüm fragmanı 3 tanıtımı yayınlandı. Detaylar haberimizde..

Poyraz Karayel 48. bölüm izle - Poyraz Karayel son bölümde neler oldu? Poyraz Karayel Sefer öldü mü?
09 Mart 2016 Çarşamba 22:09

Kanal D'nin sevilen dizisi Poyraz Karayel'de heyecan dorukta. 2 yıldır ekranlarda olan ve geniş izleyici kitlesine sahip olan Poyraz Karayel'de şok üstüne şok yaşanıyor. Dizinin sevilen karakterlerinden Sefer'in aracının uçurumdan düşmesi, Sefer acaba öldü mü sorusunu akıllara getiriyor.

2 sezondur Kanal D'de sevilerek izlenen Poyraz Karayel'de Sefer şoku yaşanıyor. Dizide Sefer'in aracı uçurumdan aşağı uçmuştu. Bu saatten sonra dizinin hayranları Sefer'e ne oldu diye merak içinde kalırken, Sefer'i canlandıran oyuncu Kanbolat Görkem Aslan'ın sakalını kesmesi, acaba diziden mi ayrıldı dedikodusunu ortaya attı.

Peki pazar günü yayınlanan Poyraz Karayel'in son bölümünde neler yaşandı?

Silahla vurulan ve ağır yaralanan Sadreddin komadan çıktı ve Umman ailesi rahat bir nefes aldı. Ancak Sefer'in aracının uçurumdan düşmesi ailenin sevincini kursağında bırakırken, Sefer'in cesedi hala bulunamadı. Sefer'in öldüğünü kabullenemeyen Sema uçurumun başında biran olsun ayrılmadı. Sefer'in başına gelenlerden en son haberdar olan Zülfikar olmuştu. Durumu öğrenen Zülfikar adeta yıkılmıştı.

Ayşegül'ün ihbarı sonrasında hapise giren Poyraz, yeni planını devreye sokmaya başladı. Poyraz'ın tahmin ettiği şekilde kusursuz devam eden plan çerçevesinde Adil Topal'a ulaştı. 

Poyraz Karayel 9 Mart Çarşamba akşamı ekrana gelecek bölümde yayınlanacak. Poyraz Karayel yeni bölümde oldukça hareketli geçecek ve dizi Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Poyraz Karayel 48. Bölüm İzle

 



Poyraz Karayel 48. Bölüm 2. Fragmanı 




Poyraz Karayel 48. Bölüm 3. Fragmanı





POYRAZ KARAYEL HAKKINDA BİLGİ

Poyraz Karayel, Limon Film imzalı ve yapımcılığını Hayri Aslan'ın üstlendiği senaryosunu Ethem Özışık ve Ertan Kurtulan'ın yazdığı, yönetmenliğini Çağrı Vila Lostuvalı'ın yaptığı, başrollerini İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu ve Musa Uzunlar'ın paylaştıkları televizyon dizisi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.