Sevgililer günü hediyeleri, 14 şubat sevgililer günü hediyesi, sevgililer günü hediyesi kadınlar için, sevgililer gününde erkeğe hediye

14 Şubat geldi ve milyonlarca aşık hediye arayışına girdi. 14 Şubat sevgililer günü hediyeleri seçimini yaparken nelere dikkat etmek gerekir? Milyonlarca çiftin en heyecanlı günü 14 Şubat. Peki sizin sevgililer günü için hediye seçiminiz nasıl? Erkekler için ne hediye alınır? Kadınlar en çok neyi sever?

Sevgililer günü hediyeleri, 14 şubat sevgililer günü hediyesi, sevgililer günü hediyesi kadınlar için, sevgililer gününde erkeğe hediye
14 Şubat 2017 Salı 11:11

Her yıl Şubat ayının 14. günü Sevgililer Günü olarak kutlanır. Bu özel günde çiftler birbirine özel hediyeler alır, birbirlerine bugüne özel  anlamlı sevgililer günü sözleri söyler ve bu anlamlı gün böylece kutlanmış olur. Peki sevgililer birbirine hediye almak için bu özel günde en çok neyi tercih ederler? En güzel sevgililer günü hediyesi nedir? Sevgililer günü hediyeleri arasından nasıl seçim yapılır? Sevgiliye aldığınız hediyeye sevgililer günü mesajları nasıl yazılır? Erkek sevgiliye ve kadın sevgiliye sevgililer günü hediyesi olarak neler alınır? 

Sevgililer günü hediyesi seçimi nasıl yapılır?

14 Şubat sevgililer günü hediyesi seçimi yapmadan evvel eşinizi, sevgilinizi veya nişanlınızı iyi tanımanız gerekiyor. Onun nelerden hoşlandığını, nelerden hoşlanmadığını, neye daha çok değer verdiğini iyi bilmeniz, akabinde hediye seçimini buna göre yapmanız gerekir. Ayrıca sevgilinizin son dönemde neyi almak istediğini, neye ihtiyacının olduğunu bilmeniz de sevgililer günü hediyesi seçiminde size yardımcı olacaktır. Bu sebeple onu iyice izlemeli ve ona göre karar vermelisiniz. 

Örneğin sevgiliniz kolye, künye, bileklik gibi gümüş, altın takılardan hoşlanıyorsa ona alabileceğiniz en güzel hediye takı türünde bir hediye olacaktır. Her ne kadar sevgilinizin takısı çok olsa da kadınlar yeni alınacak hiçbir takıya hayır demeyecek, onu ayda bir taksa dahi bu hediye onu çok mutlu edecektir. 

sevgililer günü çiçeği

Örneğin sevgiliniz güzel giyinmeyi seviyorsa ona bir hırka, atkı-bere takımı, güzel bir ayakkabı, güzel bir mont alabilirsiniz. Bu tamamen sevgilinizin beğenilerine göre değişecektir. 


Sevgiliye hediye almak için yola çıkanlar öncelikle kendilerini büyük bir özgüven içinde hissetmeliler. Zira hediye ne kadar değerli olursa olsun sonuç olarak sizin sevgilinize vereceğiniz en güzel hediye ona olan bağılılığınız, onu sevmenizdir. Ona alacağınız bir kıyafet veya bir takı bu sevginizi süsleyen bir parçadır. Sevginin kendisi değildir. Bu sebeple alacağınız hediyenin illa maddi değerinin olmasına gerek yok. Alacağınız bir çiçek veya evde sevgiliniz için yapacağınız bir kek, tatlı binlerce liralık hediyeden daha değerli olabilecektir. 

Kadınlar için sevgililer günü hediyesi

kadın için sevgililer günü hediyesi



Kıyafet: Kadınların bir diğer ortak özelliği de güzel giyinmeyi, farklı giyinmeyi sevmesidir. Bu durumda onlara özel bir kombin oluşturup kıyafet alabilirsiniz. Örneğin şık bir etek ve üzerine bir kazak güzel bir sevgililer günü hediyesi olabilir. Alacağınız şık bir mont, atkı, bere ve eldiven üçlüsü, bir ayakkabı, eşofman takımı çok güzel bir seçim olabilir. Bizim size önerimiz kıyafet alacaksanız birbirine uyumlu çift ürün almanız yönünde. Çünkü kadınlar kendileri için alınan hediyeden ziyade alınan hediye için verilen çaba daha değerlidir. Onun için alacağınız iki ürünün birbiriyle uyumlu olması için vereceğiniz çaba onların bu noktada bir hayli takdirini kazanacaktır. 

Takı: Kadınların en klasik özelliği hepsinin takılardan hoşlanmasıdır. Eşinizin, nişanlınızın veya sevgilinizin giyim tarzı ne olursa olsun, ister açık giyinsin ister kapalı, hepsinin ortak noktası takıdan hoşlanmasıdır. Ona alacağınız güzel bir kolye, şık bir bileklik veya sade ama güzel bir küpe sevgililer günü hediyeleri içinde en değerli olanıdır.

Ev eşyası: Eğer eşinize veya nişanlınıza bir sevgililer günü hediyesi alacaksanız ev eşyası da tercih edebilirsiniz. Hatta evini seven, evinin şık görünmesini isteyen bir kadın için ev eşyası takıdan ve kıyafetten daha değerli olabilir. Ona duvara asması için alacağınız bir tablo, evinin süsleyen bir biblo, şık bir çerçeve takımı çok güzel bir hediye olabilir. Burada biraz faydacı düşünüp evinizde eksik olan bir eşyayı da alabilirsiniz. Özellikle nişanlı çiftler için sevgililer gününde alınabilecek en güzel hediye elektronik ev aletleri olabilir. Çünkü nişanlı çiftlerin odak noktası bu dönem ev eşyasıdır. Haliyle evde kullanmak için alınacak bir hediye çift için çok anlamlı olur.

Parfüm: Çaresiz erkeklerin sığınacağı son liman parfümdür. Sevgiliye parfüm almanın en sıkıntılı tarafı ona alacağınız parfümün kokusunu beğenmemesidir. Kadınlar koku konusunda oldukça titizdir. Bu sebeple her kokuyu beğenmeyecekleri için parfüm konusunda daha dikkatli olmanızı tavsiye ederiz. 

Telefon: Kadınlar için en güzel 14 Şubat sevgililer günü hediyelerinden biri de şüphesiz şık bir telefon olacaktır. Güzel bir akıllı telefon onun için özellikle ihtiyacı varsa paha biçilmez bir hediye olacaktır.

Sevgililer günü özel hediyeleri: Sevgililer günü hediyeleri arasında en doğru tercih özel hediyelerdir. Özel hediyelerin belirli bir çerçevesi yoktur. Kişiden kişiye, çiftten çifte göre değişecektir. Ayrıca hazırlanma süreci de oldukça zahmetlidir. Örneğin sevgiliniz 27 yaşında olsun. Ona küçük büyük alacağınız 27 farklı hediye özel bir hediye olur. Bu 27 hediye illa parayla değer biçilen hediyeler olmak zorunda değildir. Daha çok onun için özel hazırlanmış, hazırlanması için epey çaba sarf edilen bir hediyedir. Sevgiliniz için hazırladığınız el yapımı bir maket, bir resim, ona yaptığınız bir tablo, onun için bestelediğiniz bir şarkı vs. hepsi sevgililer günü için özel hediyeler kategorisine girer.

Son dönemde en popüler olan 14 Şubat sevgililer günü hediyeleri seçeneğinden biri de sevgiliniz için ses kaydı yapmaktır. Onun için hazırladığınız bir şarkıyı, anlaştığınız bir ses stüdyosunda gitar, batery gibi çalgılar eşliğinde söylerseniz oldukça büyüleyici olacaktır. 

Bu hediyeler dışında sevgiliniz için hazırlattığınız güzel bir sevgililer günü kupası, şık bir duvar saati, sevgililer günü yastığı da güzel bir hediye olabilir.

 

Sevgililer günü hediyesi erkekler için

Hediye alma konusu erkeğe gelince maalesef orada pek seçenek kalmıyor. Erkek için hediye seçimi kadın içni hediye seçimine göre daha sınırlı. Erkek için alınabilecek hediyeler kadınlar için alınacak sevgililer günü hediyelerine göre daha sınırlı. Ancak yine de üretken olursanız çok güzel hediyeler bulabilirsiniz. 

erkekler için sevgililer günü hediyesi

Erkekler için kıyafet: Erkekler kadınlara göre hediye konusunda daha faydacıdırlar. Bu sebeple ona alacağınız şık bir kıyafet mükemmel bir sevgililer günü hediyesi olur. Ona alacağınız bir takım elbise, spor bir ceket ve altına bir keten pantolon ve ayakkabı kombini, sadece ceket, kıravat ve gömlek, atkı, bere ve eldiven üçlüsü kadınların erkekler için alacakları en güzel hediyelerdir. 


Aksesuar: Eğer sevgiliniz sigara içiyorsa ona güzel bir tabaka ve zippo çakmak alabilirsiniz. Eğer sevgiliniz arabasına çok değer veriyorsa arabası için güzel bir aksesuar alabilirsiniz.

Parfüm: Yukarıda kadınlar için yazdığımız parfüm konusu erkekler için de geçerlidir. Erkeğe parfüm almak nispeten daha kolaydır ancak erkekler de kendilerine parfüm alınmasını pek sevmezler. 

Elektronik eşya: Erkekler kadınlara göre elektronik eşyayı daha çok severler. Eğer sevgiliniz elektronik eşyayı seviyorsa güzel bir telefon veya elektronik bir cihaz alabilirsiniz. Hatta eşinize bir hediye almak istiyorsanız, uzun süredir televizyon almayı düşünüyorsanız eşinizin aklında olan bir televizyonu alabilirsiniz. Burada çok dikkatli olun, televizyonun marka ve modelini eşinize mutlaka sorun. Zira erkeklerin aklında her zaman bir televizyon markası ve modeli vardır. 

Son Söz: 14 Şubat Sevgililer günü neler yapılabilir?

Bu anlamlı ve güzel gün için en güzel tercih şık bir restaurantta yemek yemek olabilir. Tabii öğrenciyseniz veya çalışmıyorsanız illa ki şık restauranta gerek yok. Gidip seyyar bir köfteciden yemek yemek bile güzel bir tercih olabilir. Mühim olan ona olan bağlılığınız ve samimiyetinizdir. Samimi olduktan sonra kadınlar başka hiçbir şeye bakmazlar. Samanlığın seyran olması doğrudur. Eğer evliyseniz dışarı çıkmanıza gerek yok. Evinizde eşiniz için yapacağınız bir güzel yemek bile yüzlerce lira verip ödediğiniz paraya değecektir. O halde sevgililer günü akşamı güzel bir yemek şart. 

Çiçek. Sevgililer gününün en değerli hediyesi şüphesiz çiçektir. Alacağınız hediye ne olursa olsun onu mutlaka güzel bir buket çiçek ile, orkide ile veya saksıda çiçek ile taçlandırabilirsiniz. Kırmızı gül, beyaz gül veya kırmızı beyaz gül demeti çok doğru bir tercih olur. Sevgiliye çiçek almak şüphesiz sizin için vazgeçilmez bir hediye olacaktır. Sevgilinize alacağınız bir çiçek arkasından gelecek hediye ne olursa olsun size kolaylık sağlayacaktır.

Sevgililer günü hediyesi nereden alınır? 

Sevgiliye hediye almak için birçok internet sitesi mevcut. Hepsinden sipariş verebilirsiniz ama bizim tercihimiz bulunduğunuz ilde bu tarz hediyeleri alabileceğiniz yerleri tercih etmenizdir. Örneğin Ankara'da ATO Cogresium'da Sevgililer günü fuarı var. Buradan sevgilinize güzel bir hediye alabilirsiniz. Yine İstanbul'da Beşiktaş'da sevgilinize hediye almak için çok güzel yerler var. 

Güzel bir sevgililer günü dileriz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yavuz - 8 yıl önce
Dünyanın en büyük yalan ve aldatması.