Söz 11. bölüm fragmanı, Söz dizisi son bölümde neler oldu?

Söz son bölümde neler oldu? Söz 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 11. Bölümde neler olacak?

Söz 11. bölüm fragmanı, Söz dizisi son bölümde neler oldu?
05 Haziran 2017 Pazartesi 23:40

Söz son bölümde neler oldu?

Erdem, Yavuz'un son isteğini yerine getirir. İnsansız Hava Aracı'nı, Yavuz'un bulunduğu yeri patlatması için yönlendirir. Ancak Çolak insansız hava aracını patlatır. Yavuzun bulunduğu yerin ise yakılması için emir verir. Yavuz ise Çolak'ın adamını hızlı bir hamleyle devirir. Bu sırada Erdem yarbay ve ekibi Yavuz'un imdadına yetişir. 

 Okulda sıkışıp kalan Erdem yarbayın eşi eşi Güler, kızı Nazlı ve doktor Bahar, Feyzullah, Ateş ve Keşanlı sayesinde okuldan kaçmayı başarmıştır.

Çolak planını uygulamaya çalışırken, adamlarından birisi Yavuz komutanın kaçmasına sebep olacak bir hata yapmıştır. Çolak'ın adamını bu hatası yüzünden örgütün önünde cezalandırır. Bu olay tüm örgüte ders olur. Ancak Çolak'ın adamı ellerinden kaçmayı başarır. Türk askerine yakalanan terörist Mesut, düşen İHA'nın yerini bildiğini ve ne biliyorsa anlatacağını söyler. 

Avcı’nın vurduğu Eylem'in durumu ise çok ağırdır. Hayati tehlikesi vardır. Avcı kendini suçlar. Derin bir üzüntü ve gergin bir bekleyiş içindedir. Aldığı haber onu şok eder. Eylem, doktorların tüm çabasına rağmen ölmüştür.

Aldığı iki önemli istihbaratla harekete geçen tim, iki büyük operasyona çıkar. Çolak'ı gitgide köşeye sıkıştırırlar. Ancak Çolak'ın canımızı yakacak son bir hamlesi daha vardır. Çolak Mesut'ın ölmediğini anlar ve oğlunu annesi ve babasını öldürmek için görevlendirir. Mesut'un oğlu korucuyu da öldürüp Çolak'ı arar. Köy meydanındaki iftar yemeğine doğru yönelir.

Mesut'u almaya giden Yasin, Mesut'un ölmediğini görür, Mesut uyanır ve o sırada köy meydanına canlı bombanın ilerlediğini söyler. Canlıbombanın üzerine doğru koşan Kurtdereli canını vatandaşlar için feda etmiştir.

Yavuz’un timi ilk defa bir askerini şehit verir.

Mesut çok önemli bir bilgi verir. Çolağın bir oğlu olduğunu öğrenen Bahar doktor,

Söz dizisi 11. bölümde seyirciyi neler bekliyor?

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Memet - 7 yıl önce
Bu diziyi yapının ellerinden öpüyorum