Söz 12. bölüm fragmanı, söz dizisi son bölümde Eylem ortaya çıkıyor

Star TV'nin izlenme rekorları kıran asker dizisi Söz, son bölümle ekranlara geldi. Sezon finali gerçekleştirecek Söz son bölümde neler oldu? Söz 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 12. Bölümde neler olacak? Eylem geri dönüyor. Peki Eylem Nasıl Kurtuldu? İşte detaylar.

Söz 12. bölüm fragmanı, söz dizisi son bölümde Eylem ortaya çıkıyor
14 Haziran 2017 Çarşamba 16:40

Star TV'nin reyting rekorları kıran dizisi Söz 11. Bölümü ile ekranlara geldi. 19 Haziran 2017 Pazartesi günü 12. Bölüm ile sezon finali yapacak Söz'de son bölümde neler oldu? Kurtdereli’nin şehit olmasından sonra bütün Türk Silahlı Kuvvetleri unsurları büyük bir temizlik harekatına başlarlar. Yavuz ve timi köşe bucak Çolak’ı kovalamaya başlar. Soluk soluğa süren bu manasız takip sırasında Geveze ağır yaralanır ve acilen hastaneye kaldırılması gerekmektedir.

Bu arada Yavuz Çolak’ı takip etmekten vazgeçmez. Bahar kendisi hakkında açılan soruşturma sonucu şok olacağı bir haber alır. Artık mesleğini yapamayacaktır. 

Aynı anda Yavuz ve timi ise Çolak’ı yakalamak üzeredir ama bu Çolak dahil herkesin hayatına mal olmak üzeredir. Bu sırada Ateş gizli bir görevde Çolak'ın yerini öğrenmeye çalışır.

Çolak'la buluşma yerini öğrenen Ateş ve sarı komutan Yavuz Çolak'ı köşeye sıkıştırır. Çolak ise bu duruma hazırlıklıdır. Kendi üzerine bomba yerleştirmiştir. Avcı ise keskin nişancı olarak görevine hazırken Sebastian başına silah dayar. 

Avcıyı kaçıran Sebastian Çolak ve askerleri öldürmek için emir alır. Eylem ise ölmemiştir. Ve avcıyı kurtarır. 

Söz Dizisi 12. bölümde neler olacak?

Çolak kaçmayı başarabilecek mi? Avcı yı kaçıran Sebastian, Avcı'ya işkence ederek helikopterin yerini öğrenebilecek mi? 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sema - 7 yıl önce
Hastasıyız dede
Avatar
SERKAN ŞAHİN - 7 yıl önce
BENCE HİÇ BİR SEY OLMUCAK
Avatar
İsimsiz - 7 yıl önce
Süper bi dizi bayılıyorummm ama bence eylem ajan
Avatar
funda - 7 yıl önce
sözü çokseviyorum çokiyi bir film
Avatar
berfin - 7 yıl önce
cok iyi
Avatar
yeşim - 7 yıl önce
süper ötesi bişey bu bağımlılık yaptı yaa çoooooook dehşet bi dizi
Avatar
Berivan - 7 yıl önce
Hayatimda izledigim en guzel dizi galiba bu. Ama oyuncularida super ya ❤
Avatar
Tuba - 7 yıl önce
Çok guzel yaaaaaa