Söz dizisi 10. Bölüm Fragmanı izle, son bölüm özeti

Söz dizisi Türk'ün Türkiye'nin duygularına tercüman oluyor. Kah duygulandıran, kah heyecanlandıran Söz Disizi 9. Bölümde Yavuz Komutan terörist Çolak tarafından esir alınır.

Söz dizisi 10. Bölüm Fragmanı izle, son bölüm özeti
29 Mayıs 2017 Pazartesi 23:53

Söz dizisi 9. Bölümde neler yaşandı?

Biyolojik silahla yapılmak üzere olan eylemi önlemeyi başaran Yavuz komutan intihar saldırısını düzenleyecek olan teröristin peşine düşerken diğerleri de Sebastian'ı alır. Ancak teröristler yola tuzakladığı bombayı patlatır. Uçurumda kalan araç ve içindeki askerleri kurtarmaya çalışırken bu sırada Erdem komutanın eşi Güler, kızı Nazlı ve doktor Bahar yardım için gittikleri okulda teröristlerin saldırısına uğrar. 

Okulda mahsur kalan çocuklar için Erdem Yarbay Ateş, Feyzullah ve Mücahit'i görevlendirir. Ancak teröristler tarafından etrafları sarılır. Okul bayrağını indirmeye çalışan teröristler amacına ulaşamamıştır. Ana kuzusu Feyzullah'ın fikriyle okulun megafonundan 'Gündoğdu' türküsünü söyleyerek teröristleri çıldırtırlar. Yine Feyzullahın fikriyle dikkatlerini dağıtmayı başarırlar. Cemırı etkisiz hale getirip destek çağırmayı başarırlar.  

Fethi ise uçurumda asılı kalan arabanın içinde sıkışmıştır. Kolunun kesilme derecesine kadar gelen Fethi için itfaiye çağırılır. Tam ümitler tükenmişken Fethi'nin kolunu kesme kararı alırlar. Ancak son anda itfaiye ekipleri yardıma gelir. Gazeteci kız Eylem ise Sebastian'a kaçması için yardım eder. Ancak silahı Sebastian'a doğrultur. Ancak Fethi Sebastian'ın konuşması gerektiğini söyleyip vurulmasını engeller. Fethi gazeteci Eylem'i vurmak zorunda kalır. 

Bu sırada Yavuz komutan Çolak tarafından esir alınmıştır. Çolak sarı komutandan af dilemesini ister. Yavuzsa ona hiç bir zaman istediğini vermeyecektir. Çolak Yavuz komutanı kızgın demirle tehdit ederek işkence etmeye başlar. Çolak'ın işkencelerinden kurtulmayı başaran Yavuz komutan yeniden yakalanır. Erdem Yarbay ekibini toplayarak Yavuz'u kurtarmaya gelir. Ali Haydar'da yardıma gelir. Ancak bu Çolak'ın bir tuzağıdır. Yavuz bulunduğu yeri Erdem Yarbay'a söyleyerek bulunduğu yeri vurmalarını ister. 

Söz Dizisi 10. Bölümde neler olacak?

Yavuz komutan Çolak'ın elinden kurtulabilecek mi? Okulda mahsur kalan çocuklar, askerler, Bahar, Nazlı ve Güler'in imdadına ekipler yetişecek mi? Eylem'in sağlık durumu ne olacak? Sebastian konuşturulacak mı? Merak edilen soruların hepsi

Söz Dizisi 10. bölüm fragmanında... Fragman henüz yayınlanmadı.

Söz Dizisi son bölüm fragmanı izle

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.