Söz dizisi 16. bölüm fragmanı yayınlandı, Söz son bölüm izle

Star TV'nin reyting rekorları kıran dizisi Söz 15. bölümüyle nefes kesti. Söz son bölümde neler oldu? Seyirciyi büyüleyerek ekrana kilitleyen Söz Dizisi 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Söz dizisi 16. bölümde neler olacak? Söz son bölüm izle....

Söz dizisi 16. bölüm fragmanı yayınlandı, Söz son bölüm izle
02 Ekim 2017 Pazartesi 23:40

Söz 15. bölüm özet, son bölümde neler oldu?

Türkmen köyünde teröristlerle Türk askerleri arasında çıkan çatışmada teröristler püskürtülür ve kazanan halk olmuştur. Çatışma sürerken bir yanda Hafız diğer yanda ise Fatma hayatta kalma mücadelesi verir. Hafız hayatta kalmayı başarırken bebeği de hayata gözlerini açmayı başarmıştır. Hafız ve Fatma sonunda hasretle bekledikleri bebeklerine kavuşur. Adını ise Yavuz komutanın koymasını isterler. Bebeğe şehit Ahmet Kartal'ın adını verirler.

Yavuz ise Bahar'ın tayini çıkmasın diye onla evlenmeye karar verir. 

Agâh ile işbirliği yapan Çolak oldukça tehlikeli silahlara ulaşmıştır. Bu silahları ele geçirmek için yapılan eş zamanlı operasyonda Karabatak ve Çaylak yurtdışındaki bir kumarhanede önemli bir istihbarat edinmek için uğraşırken, Yavuz’un liderliğindeki Tim ise büyük bir tehdidin ortasında bulur kendini. İstihbarattan gelen bir fotoğrafla Yavuz hem Büyük Bey ile ilgili bir sırla hem de ölümle burun buruna gelecektir.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.