Söz dizisi 9. Bölüm Fragmanı izle, son bölümde neler oldu

Milyonların izlediği Söz dizisi 8. Bölümde Çolak Aydan'ı kaçırmayı başarıyor. Yavuz, Bahar'a yakınlaşmalarının gerçek yüzünü anlatıyor. Sarı komutan ülkesindeki onca masum insan uğruna ölüme mi gidiyor?

Söz dizisi 9. Bölüm Fragmanı izle, son bölümde neler oldu
22 Mayıs 2017 Pazartesi 23:40

Söz Dizisi 8. Bölümde Neler Yaşandı?

Biyolojik silahlı kaçırmak için harekete geçen Çolak plan yapar. Ali Haydar (Hafız) ın tesadüfen saldırıyı duyması üzerine otoparkta çatışma yaşanır ve tüpler kurtarılır. Öte yandan Yavuz, Aydan'ı kaçıran teröristin gazeteci kızla bağlantısını çözmeye çalışır. 

Çolak ise bu sırada Biyolog Aydan'ın başında bekler. Aydan eşi ve çocukları için, biyolojik silah işini hızla yapmaya devam eder. 

Gazeteci kızın eski sevgilisi Sebastian'ın astım hastası olduğunu öğrenen Ateş Açar ve diğer askerler her yerde bir iz arar. Terörist Sebastian'ı bulan Eylem evine girer. Ve arkasında vurarak yakalanmasına yardım eder. Ancak Sebastian büyük eylem için elinde olan anahtarı, yakalanacağını anlayıp yutar. 

Yakalanan Sebastian'ın yerine Yavuz Komutan geçer ve buluşma noktasına gider. Biyolojik silahların yerini öğrenmelerine rağmen kamyon çoktan yola çıkmıştır. Yavuz komutan arabaya hızla çarparak durdurur.

Söz Dizisi 9. Bölümde neler olacak?

Yavuz Komutan kamyonun eylem yapmasına engel olur. Ancak Yavuz Komutanın sağlık durumu ne olacak? Çolak bu durumda nasıl bir yol izleyecek? 

Söz Dizisi son bölüm fragman izle

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.