Şükrü Özyıldız Kimdir? Oynadığı dizi ve filmler

Oyuncu Şükrü Özyıldız, çok sayıda dizi ve filmde oynadı. Peki Şükrü Yılmaz kimdir? Oynadığı dizi ve filmler nelerdir, nereli, boyu kaç, sevgilisi kim sorularının cevabı haberimizde...

Şükrü Özyıldız Kimdir? Oynadığı dizi ve filmler
18 Şubat 2018 Pazar 15:30

En son Çoban Yıldızı dizisi ile ekranlara gelen Şükrü Yılmaz kimdirOynadığı dizi ve filmler nelerdir, nereli, boyu kaç, sevgilisi kim gibi soruları araştırılıyor. İşte sorulara cevap arayanlara detaylı bilgi...

Şükrü Özyıldız kimdir?

Oyuncu olarak kariyerine devam eden Şükrü Özyıldız, 18 Şubat 1988 yıında dünyaya geldi. İzmir'de doğan Özyıldız, üniversite sınavına ilk önce İstanbul Teknik Üniversitesi’nde Gemi Makineleri Mühendisliği bölümünü kazandı. Bir yıl bu bölümü okuyan Özyıldız, yeniden sınava girerek, Ege Üniversitesi’nde İşletme bölümünü okumaya başlamış daha sonra da Erasmusla Portekiz’e gitmiştir.

Özyıldız, dövüş sanatlarını sevdiğinden dolayı Portekiz’de kafes dövüşlerine katılmıştır. Dövüş sanatlarını bırakan Özyıldız, yurtdışında oyunculukla ilgili bir workshopa katılmıştır. Bu nedenle oyunculuğu sevmeye başlayan Şükrü Özyıldız, Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitim almıştır.

İlk olarak 2011 yılında “Derin Sular” adlı dizide rol almıştır. 

Kendisinden iki yaş küçük bir kız kardeşi vardır. 191 cm boyundadır. Özyıldız, stilist sevgilisi Rabia Yaman ile nikah masasına oturmaya hazırlanıyor.

Oynadığı diziler

- Derin Sular - 2011

- Şeref Meselesi - 2014

- Benim Hala Umudum Var - 2013

- Tatlı Küçük Yalancılar - 2015

- Kış Güneşi - 2016 

- Çoban Yıldızı - 2017

Oynadığı filmler

- Sevimli Tehlike - 2015

- Ekşi Elmalar - 2016

- Her Şey Aşktan - 2016

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.