Survivor'da kim elendi? Semih ve Zafer ile ilgili şok gelişme! Survivor 12 Nisan 2016

Survivor'da kim elendi? Milyonların takip ettiği yarışma programı Survivor'da Zafer ve Semih hakkında nasıl bir gelişme oldu? Semih ve Zafer diskalifiye mi oldu? Survivor kim elendi diye merak eden takipçiler adayla ilgili hangi gelişmeyi duyunca şok olacaklar? Peki Survivor'da kim elendi? Survivor halk oylamasında kim birinci oldu? Survivor 12 Nisan 2016 bölümünde yaşanan tüm gelişmeler acunn.com ile birlikte haber detayımızda...

Survivor'da kim elendi? Semih ve Zafer ile ilgili şok gelişme! Survivor 12 Nisan 2016
13 Nisan 2016 Çarşamba 01:10

Her bölümün amansız bir mücadeleyle ilerlediği Survivor 2016'da bu hafta da izleyenler büyük mücadele ve kavgalara şahit oluyor. Survivor'da kim elendi sorusunun hiç gündemden düşmediği bu hafta Zafer ve Semih hakkında yaşanan bazı gelişmeler her bölüm olduğu gibi Survivor kim elendi sorusunu da akla getiriyor. Acun Ilıcalı'nın yaptığı Survivor 2016 TV 8 ekranlarında reyting rekorları kırıyor. Peki 12 Nisan 2016 günü hangi olaylar yaşandı ve Survivor'da kim elendi? 

Survivor'da eleme heyecanı özellikle yaşanan kavgalar ile şekillenebiliyor. SMS halk oylaması sonucu Survivor'da Tuğba Özay SMS birincisi seçildi. Bu seçim hem adadakiler, hem de yarışmayı takip edenler arasında büyük bir şokla karşılandı. Tuğba Özay'ın SMS birincisi olması Tuğba Özay'ın geçtiğimiz günlerde eleme potasına girme hadisesine son vermiş hem Survivor eleme potasından çıkmasını sağlamış hem de bir başka ismi eleme potasına sokma hakkını vermişti. 

Şu an Survivor 2016'da üç ismin eleme potasında olduğu Survivor 2016'yı izleyenler tarafından biliniyor. Özellikle son dönemde yaptığı çıkışlar ile bilinen Yunus Günce'nin yanına Tuğba Özay'ın isim vermesiyle giren Mehmet adadan elenen isim oldu. 

Ezgi'nin eleme potasında olan Nagihan'ın adını vererek onu elenmeden kurtarması sonucu Sms sıralamasında en düşük oyu alan Mehmet adaya veda etti. 

Her bölümün ayrı bir mücadeleye sahne olduğu Survivor'da kim elendi sorusunun cevabı Mehmet'in adaya veda etmesiyle birlikte son buldu. Hem yarışmadaki adrenalin seviyesinin yüksek olması, hem gönüllüler ve ünlüler arasında geçen çetin mücadele hem de takım oyuncuları arasında yaşanan ikili diyalog ve çatışmalar Survivor'ın gündemden düşmesini engelliyor. 

Zafer ve Semih diskalifiye oldu mu, son durum ne? 

Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor TV 8 ekranlarında haftanın birkaç günü yayımlanıyor. Her gün ayrı bir heyecan yaşanırken yaşanan heyecanlardan seçme anlar kameralar karşısına geliyor. 12 Nisan günü Acun Ilıcalı'nın hem TV 8 ekranlarından hem de acunn.com 'dan Semih ve Zafer'le ilgili talihsiz bir kavga olayının yaşandığını, bu iki isim hakkında bir karar vereceklerini ancak kararı görüntüleri tekrar izleyerek vereceklerini söyledi. 



Görüntüleri bugün izleyip yarın akşamki Survivor Canlı yayınında açıklayacağını belirten Acun'un surat ifadesinden Semih ve Zafer'in adadan diskalifiye olacağını çıkaran sosyal medya takipçileri heyecanla yarın akşamki bölümü bekliyor. 

Survivor'dan kim elendi sorusunun arkasından Zafer ve Semih adaya veda mı etti sorusu da günün bir diğer önemli sorusu oldu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
şefik - 8 yıl önce
bence semih elenmeli yarışlarla hiç alakası yok kendini şovmenlige hazırlıyo burası şov pragramıysa kalsın şov programı olmadıgına görede elenmeli aşırı derecede rencide ediyor biz izleyiçileri bile çilden cıkarıyon elensin