Survivor'da şok sakatlık! Nagihan adadan ayrılıyor mu? Survivor 97. bölüm tanıtımı

Survivor'ın bu akşam yayınlanacak bölümünde şok bir kaza yaşandı. Ünlüler takımında yarışan Nagihan ödül oyununda şok bir sakatlık yaşadı. PEki Nagihan Karadere Survivor'dan ayrılacak mı? Survivor ödül oyununu kim kazanacak? Survivor 2016 ile ilgili detaylar haberimizde.

Survivor'da şok sakatlık!  Nagihan adadan ayrılıyor mu? Survivor 97. bölüm tanıtımı
15 Haziran 2016 Çarşamba 12:12

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını yaptığı TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2016 Ünlüler Gönüllüler yarışması hız kesmeden devam ediyor. Dominik Cumhuriyeti'nde bulunan bir adada hayatta kalma mücadelesi veren yarışmacılar, an ve an Kıbrıs finaline yaklaşıyor. Survivor'ın dün akşam yayınlanan 96. Bölümünde ünlüler takımında bir ayrılık gerçekleşti. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımından Yunus Günçe adaya veda eden isim oldu. Survivor'ın bu akşam yayınlanacak 97ç bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam yayınlanacak bölümde izleyiciler, Survivor Ünlüler Gönüllüler arasındaki ödül oyunu heyecanını izleyecek. 97. bölüm fragmanında Ünlüler takımında bulunan Nagihan Karadere'nin sakatlanma anları yürekleri dağladı. PEki Survivor Nagihan adaya veda mı edecek? Konu ile ilgili son açıklama ne?

Nagihan Adaya veda mı ediyor?

Survivor 2016’nın 15 Haziran Çarşamba yayınlanacak olan 97. bölümünde sakatlanan Nagihan Karadere adadan ayrılacak mı?

Survivor’da büyük finale 10 gün kala heyecan dorukta. Survivor’da bu hafta elenen isim olan Yunus Günçe’nin ayrılmasıyla ünlüler ve gönüllüler takımlarında artık sayılar da eşit oldu. Her iki takımda 3’er yarışmacının mücadele edeceği Survivor’ın 97. bölümünde ödül oyunu sırasında Nagihan Karadere şok bir sakatlık yaşadı.

Survivor’ın en fazla oyunda yarışan ve en fazla oyun kazanan ismi olan Nagihan ödül oyunu sırasında acılar içinde yere düştü. Arka baldırında bir sakatlık yaşayan Nagihan’ın çığlıkları adayı inletirken, başarılı oyuncu acılar içinde kıvrandı. Doktorun müdahale ettiği ise Çarşamba akşamı yayınlanacak bölümde belli olacak.

Survivor 97. Bölüm Tanıtımını izlemek için TIKLAYINIZ

Ünlüler ve Gönüllüler 3'er kişi kaldı tüm oyun kuralları değişti

Survivor’da oyunlardaki kurallar değişti. Acun Ilıcalı yeni kuralları konseyde yarışmacılara açıkladı. Acun Ilıcalı, Survivor’da sona yaklaşılırken oyun sisteminde yapılan değişiklik hakkında açıklamalar yaptı. Ilıcalı yarışmanın yeni kurallarını böyle açıkladı:

"Bundan sonra Survivor’da kalan oyunları daha kısa parkurlarda daha hızlı oyunlar oynayacaksınız. 10 olan takım ikinci oyuna rakibine attığı fark kadar avantajla başlayacak. İlk oyun 10-7 bittiyse ikinci oyuna kazanan takım 3-0 önde başlayacak. Dominik’te 10 günlük bir süreniz kaldı ve kalan oyunları da böyle oynayacaksınız"


Etiketler; #survivor
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.