Survivor Dokunulmazlık Oyununu kim kazandı? Elemeye kimler kaldı?

Survivor'da bu hafta kim elendi? Geçtiğimiz hafta Survivor'da Gönüllülerden Tuğçe Survivor'a veda etti. Araba ödülünü kazanan ünlüler ile gönüllüler dokunulmazlık oyununda kıyasıya mücadele edecek. Peki dokunulmazlığı bu hafta kim kazandı, Gönüllüler mi, ünlüler mi_ Detaylar kamusaati.com adresinde.

Survivor Dokunulmazlık Oyununu kim kazandı? Elemeye kimler kaldı?
13 Mayıs 2017 Cumartesi 23:20

Acun Ilıcalı'nın reyting rekorları kıran yarışma programı Survivor'a en büyük ödül oyunu devam ediyor. Dün ilk ayağı gerçekleşen Araba ödüllü yarışma heyecan dolu anlara sahne oldu. Yarışmanın şimdiye kadarki en büyük ödüllerinden birisi olan araba ödülünde Acun, kazanan takımın her oyuncusuna bir adet araba hediye edeceğini açıklamıştı. 12 Mayıs 2017 tarihindeki oyunu Ünlüler takımı kazandı. Peki 13 Mayıs Dokunulmazlık oyununu kim kazandı, Gönüllüler mi, Ünlüler mi?

2 Etap şeklinde gerçekleşen Ödül oyununda, İlk seti ünlüler takımı kazanmış ve arabaya bir adım yaklaşmışlardı. İkinci sette ise gönüllüler takımı oyunun başlarında fırtına gibi esti. Ünllüler takımı ise 7-3 geride oldukları seti çevirmeyi başardılar. Bayrak yarışına kalan mücadele farklı bir oyun ile devam etti. Seramik kırarak belirlenen ödül oyununda arabayı Sema'nın son atışı ile ünlüler takımı kazandı.

Ünlüler takımı bu galibiyetin ardından büyük mutluluk yaşarken, Sema 'Allah'ım çok şükür vebali bana kalmadı' diyerek ne kadar büyük bir strese girdiğini gösterdi. Ünlüler kazandığı araba ile yemeğe giderken, gönüllüler adalarına geri döndü.

Survivor'da bu akşam dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşanacak. Kıbrıs finaline kalmak isteyen yarışmacılar, bu akşam dokunulmazlığı almak için birbirleriyle kıyasıya mücadele edecek.  Araba ödül oyununu kazanan ünlüler, dokunulmazlığıda alarak gönüllülere büyük bir darbe vurmayı hedefliyor. 13 Mayıs 2017 Cumartesi akşamı Survivor dokunulmazlık oyunu büyük heyecana sahip olacak. 

13 Mayıs 2017 Cumartesi günü Dokunulmazlık yarışmasını Ünlüler takımı kazandı. Gönüllüler'de ise bireysel dokunulmazlık kolyesini Gökhan kazandı. Şimdi Gönüllüler 1 eleme adayı çıkaracak. Gökhan konseyde SMS'e eleme adayı çıkaracak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.