Survivor kim elendi, adaya kim veda etti? 31 Mayıs 2016 SMS sonuçları

Survivor 2016'da finale bir aydan az bir süre kaldı. 3 ismin eleme adayı olduğu yarışma Survivor adaya kim veda etti, Semih, Yattara ve Nagihan'dan hangisi kıbrıs hayalini kaybetti? Survivor'da Ünlülerden kim elendi?

Survivor kim elendi, adaya kim veda etti? 31 Mayıs 2016 SMS sonuçları
01 Haziran 2016 Çarşamba 08:45

TV8'de yayınlanan Survivor 2016'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Ünlülerin ve Gönüllülerin Dominik'te yarıştığı Survivor'da dün akşam dokunulmazlık oyunu sergilendi. İlk dokunulmazlığı kaybeden Ünlüler takımı, Survivor elemede 2 aday çıkarmışlardı. İlk konseyde, Semih ve Yattara eleme adayı olarak SMS'e çıkarken, tüm dikkatler ikinci dokunulmazlık oyununa çevrilmişti. Dün akşam oynanan dokunulmazlık oyununu Gönüllüler kazanırken, ünlülerden 3 isim Survivor eleme adayı olarak SMS'e çıktı. PEki 3 eleme adayı Semih, Nagihan ve Yattara'dan hangisi Survivor adasına veda etti. Survivor ile ilgili detaylar haberimizde.

Survivor finaline 3 hafta kala belkide en önemli 2 dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlülerden bir kişi bu akşam adaya veda edecek. İlk dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler, pazar günü gerçekleşen Ada konseyinde Semih'i eleme adayı olarak gösterdi. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Yunus Günçe ise ikinci eleme adayı olarak İbrahim Yattara'nın ismini söyledi.

Dün akşam oynanan dokunulmazlık oyunu yine nefes kesti. 2. dokulmazlığı kazanmak isteyen ünlüler oyuna iyi başladı ancak sonunu getiremedi. Dokunulmazlık oyununu yine Gönüllüler kazanırken, Ünlüler takımından bir kişi daha eleme adayı olarak çıktı. Yunus Günçe'nin bireysel dokunulmaz olduğu, Atakan'ın da bu hafta dokunulmaz olduğu Survivor'da üçüncü eleme adayı otomatik olarak Nagihan oldu.  

Adaya kim veda etti?

Dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımınde 3 isim eleme adayı olarak SMS'e çıktı. İlk yapılan konseyde Semih Öztürk'ün ismi yazılırken, bireysel dokunulmazlığı kazanan Yunus Yattara'nın adını söylemişti. Pazartesi oynanan dokunulmazlık oyununuda kaybeden ünlülerde Nagihan üçüncü eleme adayı olarak SMS'e çıktı. Yapılan oylama sonrasında Survivor 2016 adaya veda eden isin İbrahim Yattara oldu.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.