Tiktok anime efekti nasıl yapılır?, Fotoğraftan Anime Nasıl Yapılır? (En İyisi, En Güzeli Burada)

TikTok Anime Akımı Fotoğraftan avatar ve anime nasıl yapılır? Lensa Al nedir, nasıl kullanılır? Lensa uygulaması ücretsiz mi, ne kadar? (En İyisi, En Güzeli Burada)

Tiktok anime efekti nasıl yapılır?, Fotoğraftan Anime Nasıl Yapılır? (En İyisi, En Güzeli Burada)
Kamusaati
Kamusaati
17 Aralık 2022 Cumartesi 11:28

Fotoğraftan avatar yapılan resimler son günlerde popüler sosyal medya uygulaması Instagram'da paylaşılıyor. Lensa Al uygulaması fotoğraflardan yapay zeka ile çizilmiş resimler veriyor. Lensa Al, bilim kurgu ve eski dönemlerdeki karakterlere benzer avatarlar yapıyor. Peki fotoğraftan avatar nasıl yapılır? Lensa Al nedir, ücretsiz mi ve nasıl kullanılır?

Yapay zeka uygulaması Lensa Al nedir, ücretsiz mi, nasıl kullanılır? Avatar - anime portreler sosyal medyanın her yerinde

Lensa Al uygulaması ile fotoğraflar sanat eserlerine benziyor. Lensa uygulaması fotoğrafları yapay zeka ile beraber pop-rock sanatçıları, bilim kurgu karakterleri ve anime karakterlerine çeviriyor. Son günlerde Instagram'da avatar paylaşımları gerçekleştiriliyor. Peki Lensa nasıl kullanılır ve ücretsiz mi? Fotoğraftan avatar nasıl yapılır?

Tiktok Anime Filtreli Yayın Videosu Nasıl Yapılır? Tiktok anime filtresi nasıl yapılır? Kolay Tiktok videosu oluşturabilirsiniz. Herkes videolarını değiştirmek için Yapay Zeka kullanmayı sever. Yeni bir viral filtre yüzünüzü alır ve onu bir Manga veya Anime’den fırlamış gibi bir şeye dönüştürür. AI Manga filtresi, içerik oluşturucuların yüzlerini bir Anime sahnesine çevirerek komik senaryolar yaratır ve sonuç olarak videoları viral olur. Kendinizinkini oluşturmak için TikTok’ta viral filtreyi nasıl alacağınız aşağıda açıklanmıştır.

Anime filtresi: TikTok’ta nasıl edinilir?

Anime AI filtresini ele geçirmek için efekt galerisinde aramanız gerekecek. Bunu yapmak için şu adımları izleyin:

  • TikTok’u açın.
  • Kamerayı aç.
  • Soldaki Efektler galerisine tıklayın.
  • Aramaya basın ve AI Manga filtresi yazın.
  • Göründüğünde, tıklayın ve efektin resminize uygulanabilmesi için düğmeyi birkaç saniye basılı tutun.

Bazıları için Anime AI filtresi, Efektler galerisinde mevcut olmaya biliyor. Sizde de böyle olursa, kendiniz kullanmak için söylediğimiz adımları gerçekleştirebilirsiniz.

Kendi sayfanıza giriş yapın.
Arama çubuğuna tıklayın ve AI Manga filtresi yazın.
Efektli bir video seçin.
Sol alt köşedeki filtreye tıklayın.
AI Manga’yı seçtiğinizde kendinizinkini yapabileceksiniz.
Viral trende katılmak için Tiktok’taki viral Anime AI filtresini bu şekilde kullanabilirsiniz.

Sosyal medyanın yeni akımı yapay zeka uygulamasıyla yapılan avatar-anime portreler oldu. Ünlü isimlerin de dahil olduğu akım, Instagram başta olmak üzere birçok sosyal medya uygulamasında çok konuşuluyor. Bunun nedeni, kullanıcıların gönderdiği fotoğraflara dayalı olarak dijital portreler oluşturmak için yapay zeka kullanan Lens Al uygulaması. Peki, Lensa Al ücretsiz mi, nasıl kullanılır?

Yapay zeka kullanılarak avatara dönüştürülen fotoğraflar şu sıralar sosyal medyanın yeni akımı oldu. Şu sıralar herhangi bir sosyal medya uygulamasında oturum açtığınızda perileri, prensesleri, animasyon karakterlerini veya göksel varlıkları anımsatan portrelerle karşılaşmak mümkün. İnternette dolaşan resimler, yapay zeka uygulaması Lensa AI'ın "Sihirli Avatarlar" işlevinin ürünleri. Peki, Lensa Al nedir, ücretsiz mi, nasıl kullanılır?

FOTOĞRAFTAN AVATAR NASIL YAPILIR?

Fotoğraftan avatar yapılan kareler Instagram'da paylaşılıyor. Fotoğraftan avatar, Lensa Al uygulaması ile gerçekleştiriliyor. Lensa Al uygulamasına 10-20 aralığında fotoğraflar yükledikten sonra yapay zeka fotoğraflarınızın avatarlarını size sunuyor.

NASIL ÇALIŞIYOR? 

Lensa, yüklediğiniz selfie'leri alıp avatarlara dönüştüren, iPhone ve Android'de kullanılabilen bir fotoğraf düzenleme uygulamasıdır. Lensa, özçekimlerinizi alır, inceler ve sizin veya fotoğraflarını beslediğiniz herkesin bilgisayar tarafından oluşturulmuş orijinal portrelerini ortaya çıkarır.

Arizona Eyalet Üniversitesi Bilgisayar ve Artırılmış Zeka Okulu'nda profesör olan Subbarao Kambhampati, Stable Difüzyon'un "gerçekten güçlü" yapay zeka tabanlı bir görüntü üreteci olduğunu söyledi. Stable Diffusion, 2022'de piyasaya sürülen derin öğrenmeli, metinden görüntüye bir modeldir. Öncelikle metin açıklamalarına bağlı olarak ayrıntılı görüntüler oluşturmak için kullanılır, ancak iç boyama, dış boyama ve görüntü için görüntü oluşturma gibi diğer görevlere de uygulanabilir.

LENSA AL NASIL KULLANILIR?

Lensa Al programı Appstore ve Playstore üzerinden indiriliyor. Lensa programına yüklenen fotoğraflar sonrasında, Lensa pop-rock sanatçıları, bilim kurgu , anime ve süper kahraman karakterlerine benzer avatar üretiyor. Çıkan avatarlar adeta gerçek çizilmiş resimleri benziyor.

LENSA AI ÜCRETSİZ Mİ?

Lensa Al programı ücretsiz indirilebiliyor. Lensa Al ile avatar yapmak isteyenler ise ücret ödemeleri gerekiyor. Programda avatar sayısına göre ücretler değişiyor. Avatarlar 44,99- 69,99 ve 89,99 TL'ye yapılıyor.

• iOS veya Android cihazınıza uygulama mağazasından Lensa AI orijinal uygulamasını indirin, ödemenizi yapın.

• Uygulamayı açın, Magic Avatars’a ve ardından ‘Devam’a tıklayın,

• 10 ila 20 portre fotoğrafınızı yükleyin,

• Fotoğrafların işlenmesi ve sanatsal bir portrenizin çıkarılması 20 ila 40 dakika kadar sürecektir.

Anime Ne Demek, Ne Anlama Gelir?

Anime kelimesi ne anlama geliyor? Anime kelimesini araştıranlar, bu sözcüğün kökeninin nereden geldiğini ve kaç anlama sahip olduğunu merak ediyor. Pek çok kişi tarafından aratılan Anime kelimesi ne demek sorusunun cevabını haberimizde paylaştık. İşte, TDK'ya göre Anime kelimesinin anlamı ve kökenine ilişkin merak edilenler...

Anime;

  • Japon çizgi romanı mangaların televizyon, sinema vb. için filmleştirilmiş biçimi

TikTok Anime Efekti Nasıl Yapılır?

Öncelikle bazı temel düzenleme araçlarına ihtiyacınız olacak. Çoğu video düzenleme yazılımı programı filtre ve efekt ekleme seçeneklerine sahip olacaktır, bu nedenle en rahat kullandığınızı seçin. Bazı popüler seçenekler arasında Adobe Premiere Pro, Final Cut Pro X, iMovie ve DaVinci Resolve yer alır.

  • Başlamak için, video dosyanızı düzenleme yazılımınızda açın ve videonuzun içeriği için iyi çalışan bir şey bulana kadar çeşitli efektlerle oynayın. Örneğin, eski bir anime veya manga dizisindeki gibi retro bir his istiyorsanız, videonuza lens parlaması veya vintage filtreler eklemeyi deneyin.
  • Anime efektini daha modern tutmak istiyorsanız, videonuzu aydınlatan ve öne çıkaran efektler arayın. Örneğin, görüntülerinize bokeh veya ışıltı efektleri eklemeyi deneyin.
  • Efektten memnun olduğunuzda, video dosyanızı dışa aktarın ve yeni bir kopya olarak kaydedin, böylece videonuzun orijinal sürümünü kaybetmeden TikTok’a yükleyebilirsiniz. Ve işte karşınızda; videolarınızı zirveye taşıyacak harika bir anime efekti! Umarım bu eğitim yardımcı olmuştur ve TikTok için harika içerikler oluşturmada iyi şanslar!

TikTok Anime Akımı

Tiktok’u henüz duymadıysanız, şaşırmaya hazır olun! Tiktok, sosyal medyayı ele geçiren en son anime akımı. Akılda kalıcı şarkıları, harika sanat tarzı ve eğlenceli karakterleriyle bu şovun neden bu kadar popüler hale geldiğini görmek çok kolay.

Tiktok, farklı diyarlar arasında seyahat eden ve evlerinin yolunu bulmaya çalışan bir grup arkadaşın hikayesini anlatıyor. Ziyaret ettikleri her diyar, onları diken üstünde tutan benzersiz karakterlere ve zorluklara sahiptir. Ayrıca, dizi her zaman aksiyon dolu hikayeleri ve beklenmedik dönüşleriyle izleyicileri şaşırtmayı başarıyor.

TikTok Takipçi Kasma

TikTok takipçi kasma şu anda Google’daki en popüler arama terimidir. Bir TikTok etkileyicisi olmak istiyorsanız, takipçilerinizi artırmaya ve hayran ağınızı oluşturmaya odaklanmanız önemlidir.

TikTok’ta daha fazla beğeni almak ve takip etmek için kullanabileceğiniz bir dizi farklı strateji vardır. En iyi taktiklerden bazıları şunlardır:

  • Harika içerikler oluşturmak: Yüksek kaliteli videolar ve fotoğraflar yayınlamak, insanların sizi takip etme ve paylaşımlarınızla etkileşime geçme olasılığını artıracaktır. İçeriğiniz için ilginç konular veya temalar seçin ve herkes için bir şeyler olması için çok çeşitli içerikler eklediğinizden emin olun.
  • Gruplara ve topluluklara katılmak: Birçok Instagram kullanıcısı sosyal medyada özel ilgi gruplarına katılır, benzer düşünen üyelerle bağlantı kurabilecekleri ve işbirliği yapma fırsatları bulabilecekleri yer. TikTok’ta takipçi kazanmak ve hayran kitlenizi büyütmek için ipuçları, tavsiyeler ve destek paylaşabileceğiniz kendi gruplarınızı veya topluluklarınızı da başlatabilirsiniz.
  • Diğer kullanıcılarla etkileşim kurmak: Platformda başkalarıyla etkileşim kurmak, ilişki kurmak ve yeni takipçiler kazanmak için harika bir yoldur. Başkalarının gönderilerini beğenin, yorum yapın ve paylaşın ve mümkün olduğunca gerçek sohbetler yapmaya çalışın.


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
eylem - 2 yıl önce
kaç gündür arıyordum teşekkürler
Avatar
aylinn m mm - 2 yıl önce
yaaa canlarım iyiki varsınız
Avatar
ozan - 2 yıl önce
arkadaşım yapmış bende arıyordum tek gerçekçi açıklayan sizsiniz sağol moruk