Vatanım Sensin 30. Bölüm Fragmanı - Son bölüm özeti

Kanal D'nin sevilerek izlenen ve her yeni bölümü heyecanla beklenen dizisi Vatanım Sensin 29. bölümde Ali Kemal ve Cevdet'in oyunuyla Tevfik'in bütün hainlikleri ortaya çıktı. Azize ve halk buna şahit oldu.

Vatanım Sensin 30. Bölüm Fragmanı - Son bölüm özeti
25 Mayıs 2017 Perşembe 23:25

25 Mayıs Perşembe akşamı yeni bölümü yayınlanan Vatanım Sensin dizisinde Yunanlıların Yörük köyünü yakmasının ardından suçu kuvvacılara yıkmıştı. Halk Tevfik'in itirafını duyduktan sonra harekete geçer. Bunun üzerine Cevdet Yunan kumandanıyla görüşüp Tevfik'in bulunması için harekete geçer. Azize Tevfik'e oyun oynayarak elinden kaçmaya çalışır ancak başaramaz. 

Yunan Ordusu'nun katlettiği Yörüklerin acısı, tüm İzmir'de yaşanmaya devam eder. Savaşın kirli yüzü, tüm güzellikleri kirletmeye devam etmektedir. Acılı Türk kadınları, savaşta yitirdikleri askerlerinin acısını Yunan konağına giderek göstermek isterler. Hasibe ananın başını çektiği kadınlar, Veronika ile Lucy ile karşı karşıya gelirler. Askerlerin eşyalarını, Yunan konağı bahçesine bırakan kadınlar, yaşadıkları durumun anlaşılması için büyük bir hareket yaparlar. Ölenlerin ayakkabılarını Veronika'nın önüne koyarak Yunan ordusunun neye sebep olduğunu gösterirler. 

Bu sırada Tevfik, Cevdet'in gerçek vazifesini de Vasili'ye anlatarak kendisine bu pusuyu kuranlardan intikam alma gayesi içerisine girer. Tevfik İngiltere'ye gitmesi için yardım etmelerinin karşılığında hainin ismini vereceğini söyler. Ve Cevdet'in hain olduğunu öğrenen Vasili, silahının namlusunu Cevdet'e doğrultur. Ancak Vasili Tevfik'e inanmaz. Ve Cevdet'e Tevfik'i tutuklaması için yerini söyler.

Tevfik'in yakalanmasının ardından kumandan Vasili Azize ve çocukların şehirden ayrılması için emir verir. Cevdet Azize'ye durumu anlatır ve Azize'yle iş birliğine devam eder.

VATANIM SENSİN 30. BÖLÜM FRAGMAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.