Whatsapp aşk mesajları ile sevgiliye kısa sözler göndermek çok kolay! En güzel aşk mesajları burada

Aşk mesajları insan hayatının önemli bir bölümünde yer tutar. İnsan sevgilisine yolladığı en güzel Whatsapp aşk mesajları sayesinde duygularını açar. Kısa aşk sözleri ve uzun aşk sözleri ile kalbindeki duyguları en güzel şekilde ifade etmenin yollarını arar. Kamu Saati olarak en güzel aşk sözlerini sizler için derledik.

Whatsapp aşk mesajları ile sevgiliye kısa sözler göndermek çok kolay! En güzel aşk mesajları burada
16 Mart 2016 Çarşamba 16:57

 Aşk mesajları, çiftlerin birbirine anlatmak istediği duygularını ve düşüncelerini en romantik haliyle sunmayı sağlayan iletişim araçlarıdır. Günümüzde mesajlaşmanın fazlasıyla revaçta olması da aşk sözlerinin mesajlara dökülmesinde etkili olmuştur. Herhangi bir cümleyi sıradan bir şekilde söylemek ile aşk dolu kelimeleri bir araya toplayarak dile getirmek çok farklıdır. Aşk sözlerini, önceden sadece kısa mesaj yoluyla gönderebilirken; gelişen teknoloji ve internet sayesinde çok farklı ortamlardan göndermek mümkün hale gelmiştir. Bu farklı ortamların başında da Whatsapp gelir. Resimli animasyonlu Whatsapp aşk mesajları ile sevdiğinize aşkınızı görsel ve sesli olarak anlatabilirsiniz. Yılın her günü bu aşk mesajlarını kullanabilirsiniz.

Aşk Mesajı Yazarken Dikkat Edilecekler

Aşk mesajlarını yazarken bazı noktalara dikkat etmek; çabanızın ters tepmemesi bakımından önemlidir. Mesajı alacak kişinin nelerden hoşlandığını bilmek burada temel husustur. Bazı insanlar, canımlarla, aşkımlarla dolu bir mesajdan hoşlanabilirken; kimi insanlar böyle sözcüklerden hoşlanmayabilir. Zaten aşkın açıklanması için illa ki böyle kelimelere de ihtiyaç yoktur. Çok farklı kelimeler ile kurulan anlamlı cümleler duyguların tarifi için yeterli olabilmektedir. Mesajı yazarken kelimelerin doğru şekillerini kullanmaya da ayrıca özen göstermelisiniz. Yazım yanlışları hem kimi insanları çileden çıkartabilmekte hem de kişiliğinizle ilgili yanlış düşüncelere neden olabilmektedir. Aşk Mesajı Nasıl Yazılır?

Aşk sözleriyle dolu bir mesajı hazırlarken; mesajı ne amaçla yazdığınızı bilmelisiniz. Mesajın anlamı ne taşıyacak karar vermelisiniz. Yani yolacağınız mesaj barışmak amacıyla mı yazılıyor, özlemi dile getirmek için mi yazılıyor yoksa aşkı itiraf etmek için mi dile getiriliyor tespit edilmelidir. Mesajı hazırlarken hangi kanaldan yollayacak olursanız olun öncelikle taslak şeklinde yazmaya özen gösterin. Taslak halinde gönderici kısmını boş bırakarak ya da not defterinden yararlanarak bu aşamayı başarıyla geçebilirsiniz. Aksi halde mesajı yazarken henüz tamamlanmamışken ve düzenlenmemişken yanlışlıkla gönderebilirsiniz. 

aşk mesajları

Aşk Mesajları Nasıl Yollanmalı? 

Aşk mesajlarında yalnızca aşk sözleri kullanmak bazen yeterli gelmeyebilir. Bazen mesajınızı resimlerle, animasyonlarla ve seslerle desteklemeniz gerekebilir. İşte bu durumda faydalanabileceğiniz kaynak resimli animasyonlu Whatsapp aşk mesajlarıdır. Son olarak mesajı hangi kanal aracılığıyla yollayacağınıza karar vermeli; en yeni aşk mesajları 2016 yılında nasıl şekillenmiş bakmalı ve kendinizi güncel tutmalısınız. Mesajlarınızı Whatsapp, Sms, Mail uygulamalarıyla gönderebilirsiniz. 

Sevgiliye Günaydın Mesajları

Sevgililer arasında günaydın mesajı oldukça önemlidir. Günün başlangıcında akla ilk gelenin o olduğunu, hatırlandığını ifade etmek bakımından iyi de bir araçtır. Ancak elbette ki burada bahsedilen boş bir günaydın kelimesi değildir. En yeni aşk mesajları 2016 yılında hem romantik hem de günümüze uygun bir şekilde teknolojik imalar içerebilmektedir. Bunun dışında resimli animasyonlu Whatsapp aşk mesajlarından sevgiliye bir kupa kahve, bir fincan çay ve çiçekler eşliğinde günaydın demek de mümkündür. Günaydın mesajı içeren aşk sözlerine örnek vermek gerekirse; 

Bundan sonraki sabahlara birlikte uyanmak dileğini dile getiren; Sen ve benim bir arada olduğumuz sabahlara uyanmak dileğiyle, günaydın sevgilim.

Daha gün başlarken özlemi dile getiren; Uyurken bile özlediğim, doyamayacağım en değerlim günaydın.

Sevgiliye İyi Geceler Mesajları

İyi geceler mesajı aşk mesajları içinde günaydın mesajları kadar önemlidir. Günün sonunda sevdiğinizi hatırladığınızı, unutmayacağınızı, rüyalarda bile göreceğinizi söylemek aşkı tarif eden önemli durumlardır. 

Bir gün daha son buldu. Böyle biten tüm geceler sen olmadığın sürece anlamsız ama yine de iyi geceler.

Gecelere güneş gibi doğan sensin, hayatın anlamı, sonsuz nefes iyi ki hayatımdasın, iyi ki gecelerimdesin. İyi geceler.

Af Dilemek için Aşk Mesajları

Aşk sözleri içinde belki de en anlamlıları af dilemek için yazılan içten kelimelerdir. Çünkü af dilemek büyük bir erdemdir ve aşkın yeniden daha güçlü bir şekilde alevlenmesine katkı sağlar. Af dilemek için kullanacağınız aşk mesajlarını hazırlarken diğerlerinden daha temkinli olmalısınız. İlk olarak çok eski ve bayatlamış kelimeleri kullanmak sizi sıradan hale getirebilir. Bu nedenle en yeni aşk mesajları 2016 yılında af dilemek bakımından nasıl şekillenmiş incelemelisiniz. Örnek olarak;

Soru sorma yöntemiyle karşıdaki kişiye daha sevimli yaklaşılabilir:  Özür dilemem için bir fırsat vermeni rica etsem? Seni görmek istediğimi dile getirsem bana bir şans verir misin?

Ne için af dilediğinizi belirtmeniz de karşıdaki kişi için hatasını anlamış mesajı verebilir: Seni aramadığım için özür dilerim, çok özür dilerim sensiz gitmek zorundaydım. Beni affedebilir misin? gibi mesajlar ile sevdiğinizden af dileyebilirsiniz. 

Aşkı İtiraf Etmek için Aşk Mesajları

En yeni aşk mesajları 2016 yılında özellikle itiraf konusunda çığır açmış ve farklılaşmıştır denebilir. Çünkü aşk mesajı denilen şey genellikle aşkı itiraf etmek için en temel araç olarak kullanılmaktadır. İtiraf mesajlarında resimli animasyonlu Whatsapp aşk mesajları yeterli gelemeyecektir ama aşk sözlerinizi bu görsellerle desteklemeniz olumlu etkiler yaratabilir. Aşkı itiraf etmek yüz yüze gelindiğinde pek kolay değildir ama mesajlarla bu işin altından başarıyla kalkabilirsiniz. Karşı karşıya gelindiğinde kekeleme, söylemek istenenleri tam söylememe gibi durumlar karşıdaki kişiye kendinizle ilgili olumsuz bir imaj yaratmanıza neden olabilir. Ayrıca önceleri mektuplarla sonraları yüz yüze itiraf edilen aşk günümüzde teknolojinin gelişmesiyle birlikte mesajlara döküldüğü için ilk itirafı bu yolla yapmakta pek bir sakınca yoktur. 

Aşkın tarifini yapmak hiç kolay değil çünkü sana hissettiklerimi anlatmamı sağlayacak kelimeler henüz oluşmuş değil. Sen hoşlandığım, sevdiğim, âşık olduğumsun…

Gözlerine baktığımda anlayabiliyorum dünyadaki tüm güzellikleri ve sesini duyunca hayat bulabiliyorum. Bunu anlamam için seni bir kere bile görmem yetiyor. Senden çok hoşlanıyorum.

aşk sözleri

Her şeyin seni düşündüğümde, gördüğümde ve sesini duyduğumda anlam bulduğunu fark ettiğimden beri hayatın ta kendisi sen olmuşsun. Ben farkında olamadan sana âşık olmuşum.


Yeni Aşk Mesajları 2016

En yeni aşk mesajları 2016 yılında günlük hayatımızın bir parçası haline gelen teknoloji ile doğrudan ilişkili olarak şekillenmiştir. En yeni aşk mesajlarına 2016 yılında bakıldığında sözlerden çok görseller, animasyonlar ve seslerden oluşan temalar dikkat çeker. Bu anlamda en çok da resimli animasyonlu Whatsapp aşk mesajları öne çıkmaktadır. Yeni oluşturulan mesajlardan faydalanmak eskimiş cümleleri dile getirenler yerine bir adım önde olmanıza katkı sağlar. Bu nedenle aşk mesajlarında da teknolojiyi yakından takip etmek önemlidir. 

Görsel ve Ses İçeren Aşk Mesajları

Görseller ve sesler bir araya geldiğinde animasyon ya da video şeklinde bir gönderi oluşturabilir. Videolu aşk mesajları, karşınızdaki kişiye duygularını tarif ederken kendinizi daha hissetmenize yardımcı olabilir. Karşısında heyecanlanıyorsanız; bu yöntem çok daha uygun olacaktır. Elinize bir kamera alabilir kendinizi aşkınızı itiraf ederken kaydedebilir ya da sadece ses kaydı yaparak kalplerle dolu bir görsel şölen hazırlayabilirsiniz. Bu tür bir mesaj düşünüyorsanız; resimli animasyonlu Whatsapp aşk mesajlarından yararlanabilirsiniz. 

Ses Kaydı Yoluyla Aşk Mesajı Yollamak

Görsel bulunmadan ses içeren medyalar ile aşkı dile getirmek de mümkündür. Böylece ses kaydı yaparken kendinizi daha rahat hissedebilirsiniz. Ses kaydında çeşitli uygulamalar kullanabilirsiniz ama en uygunu telefonların kendi içerisinde bulunan ses kayıt programlarıdır. Ses kaydı yaparken net bir şekilde konuşmak, kelimeleri önce metin halinde yazmak, cümle kurma kurallarına dikkat önemli noktalardır. Aksi halde duygularınızı doğru dile getirmek yerine tam tersi bir izlem bırakabilirsiniz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.