Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer ile Paris'te evlendi!

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer Paris Türk Büyükelçiliğinde gerçekleştiren sade bir nikah töreni ile dünya evine girdi. Nikaha yaklaşık 40 kişi katılırken, sağlık sorunlarıyla nikaha katılamayan Kıvanç Tatlıtuğ'un annesi nikahı 3G bağlantı ile izledi.

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer ile Paris'te evlendi!
20 Şubat 2016 Cumartesi 14:32

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer Paris Türk Büyükelçiliğinde gerçekleştiren sade bir nikah töreni ile dünya evine girdi. Nikaha yaklaşık 40 kişi katılırken, sağlık sorunlarıyla nikaha katılamayan Kıvanç Tatlıtuğ'un annesi nikahı 3G bağlantı ile izledi.

 Mankenlikte göstermiş olduğu başarıların ardından oyunculukta da gösteren ve oynadığı dizilerle büyük reyting rekorları kıran genç kızların sevgilisi yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, yaklaşık iki yıldır aşk yaşadığı sevgilisi Başak Dizer ile Paris'te sade bir törenle evlendi.

SOSYAL SİTELERE RESİM İZNİ YOK

Genç Kızların Sevgilisi Kıvanç Tatlıtuğ Evlendi 2 seneden fazladır aşk hayatını sürdüren Kıvanç Tatlıtuğ ve stilist sevgilisi Başak Dizer, geçen gün akşam Paris'te gerçekleşen sade bir nikah töreni ile evlendiler. Paris Türk Büyükelçiliği'nde gerçekleşen çiftin nikahına yalnızca aileleri ve yakın arkadaşları katıldı. 2 seneden fazladır aşk hayatını sürdüren Kıvanç Tatlıtuğ ve stilist sevgilisi Başak Dizer, geçen gün akşam Paris'te gerçekleşen sade bir nikah töreni ile evlendiler. Paris Türk Büyükelçiliği'nde gerçekleşen çiftin nikahına yalnızca aileleri ve yakın arkadaşları katıldı. Çiftin nikahına Tatlıtuğ'un kardeşleri Cem Tatlıtuğ, Tugay Tatlıtuğ ve eşi Ebru Tatlıtuğ, yakın arkadaşları İlker-Sanem Ayrık, KıvançKasabalı-Sedef Av Yapan, Hilal Saral, Ece Yörenç ve Gökhan Uyan'ın da arasında bulunduğu toplamında 45 çağrılı katıldı. Tatlıtuğ ve Dizer, nikaha dahil olan davetlilerin toplumsal basında fotoğraf paylaşmamalarını rica ettiler.

NİKAH SONUNDA PARTİ DÜZENLENDİ


Nikahın sonrasında yepyeni evli çift ve bütün çağrılılar nikah sonrasında düzenlene partiye katıldılar. Çağrılılar, hafta sonunu da Paeris'te geçirecek, Pazartesi bugünü Ülkemiz'ye dönecekler. Yepyeni evli çift Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer, davetlileri uğurladıktan ardından balayına aynı ritimde devam edecekler. Tatlıtuğ'un annesi nikaha katılamadı. Kıvanç Tatlıtuğ'un annesi sıhhat sıkıntıları sebebi ile erkek çocuğunun nikah merasimine katılamadı. Fakat, Tatlıtuğ, nikaha katılamayan annesine nikah hatıranı 3G bağlantısıyla dinamik olarak izletti. Nikahta gelin Başak Dizer'in nikah şahitliğini ortağı Deniz Marşan ile fotoğraf çeken kişi Tamer Yıldız inşa etti. Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un nikah tanıkları ise menajeri Gaye Sökmen ve prodüktör Kerem Çatay oluyor. Yepyeni evli çiftin düğün töreni yemeği ve eğlencesi Shangri-La Hotel'de meydana geldi. Otelin büyüleyici balo salonu ve Eyfel Kulesi manzaralı terasta çağrılılar ağırlandı. Kıvanç Tatlıtuğ, eşi Başak Dizer amaçlı balayı odası olarak Madonna'dan Jennifer Lopez'e civarı bir bir sürü populer yıldızın tercihi durumda olan La Suite Imperiale'yi seçim etti. Çiftin Sektör akşamına civarı kalacakları balayı odasının fiyatı ise 15 bin avro.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.