Aday öğretmenlerin staj yapacağı okullar belli oldu mu? MEB stajyer öğretmen okulları açıklanıyor

MEB, aday öğretmenlerin görev yapacağı okulları il milli eğitim bünyesinde açıklamaya başladı. İl milli eğitim müdürlükleri bu hafta boyunca aday öğretmenlerden görev yapmak istediği okul tercihlerini aldı. Aday öğretmenlerin yerleştirildiği okullar bugünden itibaren açıklanıyor. www.meb.gov.tr üzerinden öğren.

Aday öğretmenlerin staj yapacağı okullar belli oldu mu? MEB stajyer öğretmen okulları açıklanıyor
26 Şubat 2016 Cuma 11:52

 MEB, aday öğretmenlerin staj görevini yapmak istediği il tercihlerini geçen hafta almış ve bu doğrultuda aday öğretmenleri il milli eğitim emrine vermişti. Bu hafta da il milli eğitim müdürlükleri aday öğretmenlerden il sınırları içerisinde stajyerlik uygulamasını yapacağı okulları tercih etmesini istedi. Peki aday öğretmenlerin görev yapacakları okullar belli olu mu ?

Stajyer öğretmenlerin görev yapacağı okullar il milli eğitim müdürlükleri tararından KPSS puan üstünlüğüne göre belirlenecek. Aday öğretmenlerin görev yapacağı okullar şu saatten itibaren açıklanmaya başlıyor. Aşağıda bazı il milli eğitim müdürlüklerinin listesini yayımlıyoruz. Adaylar staj görevini yapacakları il milli eğitim müdürlüğü sayfasına girerek duyuruları takip edebilirler. 


Duyuruya çıkan bazı il müdürlükleri aday öğretmenlerin okullarda görevlendirme işlemlerinin henüz tamamlanmadığını, tamamlanınca ilan edeceklerini belirtti. Aşağıdaki listede bazı il milli eğitim müdürlüklerinin internet adreslerinin meb.gov.tr adresinden bağlantıları verilmiştir. Kamu Saati'ni takip ederek güncel gelişmelere bu sayfadan ulaşabilirsiniz.

Kamu Saati Android uygulamasını indirerek aday öğretmenlerle ilgili anlık gelişmeleri Android telefonunuzda bildirim olarak alabilirsiniz. Uygulamayı indirmek için tıklayınız.

Öğretmenler danışman öğretmenlerle birlikte eğitime 29 Şubat Pazartesi günü başlayacak. İkinci dönem boyunca gerçekleşecek eğitimde danışman öğretmen aktif rol oynayacak.

İl milli eğitim müdürlüğü sayfaları - Atamanın yapıldığı illeri  tek tek güncelliyoruz. Siz de sayfanın altındaki yorum bölümüne açıklanan illeri yazabilirsiniz.

01 – Adana (sonuçlar açıklandı)  

02 – Adıyaman (sonuçlar bekleniyor)

03 – Afyon

04 – Ağrı Öğretmen Staj Okulu İl MEM Açıklaması İçin Tıklayınız

05 – Amasya

06 – Ankara 

07 – Antalya 

08 – Artvin 

09 – Aydın

10 – Balıkesir

11 – Bilecik 

12- Bingöl 

13 – Bitlis

14 – Bolu 

15 – Burdur 

16 – Bursa

17 – Çanakkale 

18 – Çankırı 

19 – Çorum  

20 – Denizli  

21 – Diyarbakır  

22 – Edirne  

23 – Elazığ  

24 – Erzincan  

25 – Erzurum  

26 – Eskişehir  

27 – Gaziantep  

28 – Giresun  

29 – Gümüşhane 

30 – Hakkari  

31 – Hatay  

32 – Isparta  

33 – Mersin  

34 – İstanbul  

35 – İzmir  

36 – Kars  

 37 – Kastamonu  

38 – Kayseri  

39 – Kırklareli 

40 – Kırşehir  

41 – Kocaeli  

42 – Konya  

43 – Kütahya  

44 – Malatya  

45 – Manisa  

46 – Kahramanmaraş  

47 – Mardin Öğretmen  

48 – Muğla Öğretmen 

49 – Muş Öğretmen 

50 – Nevşehir   

51 – Niğde  

52 – Ordu  

53 – Rize  

54 – Sakarya 

55 – Samsun  

56 – Siirt 

57 – Sinop 

58 – Sivas  

59 – Tekirdağ  

60 – Tokat  

61 – Trabzon Öğretmen Staj Okulu İl MEM Açıklaması İçin Tıklayınız

62 – Tunceli  

63 – Şanlıurfa  

64 – Uşak  

65 – Van  

66 – Yozgat  

67 – Zonguldak 

68 – Aksaray  

69 – Bayburt 

70 – Karaman  

71 – Kırıkkale  

72 – Batman  

73 – Şırnak  

74 – Bartın  

75 – Ardahan 

76 – Iğdır 

77 – Yalova  

78 – Karabük 

79 – Kilis  

80 – Osmaniye  

81 – Düzce  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
izmir - 8 yıl önce
Ankara-İstanbul açıkladı uyan İzmir uyan. önümüzdeki hafta listeleri açıklayacakmışşşş öbür hafta göreve başlatacakmışşş öğretmenin 1 haftalık maddi manevi kaybı hiççç önemli değilll. Hani 1 martta öğretmenler göreve başlayacaktıı. telefonda verilen bilgi buuu.
Avatar
İzmir mem in amacı - 8 yıl önce
İzmir mem in amacı aday öğretmenleri süründürmek. Önce hangi ilçeyi istiyorsunuz diye dilekçe aldı. Sonra torbalı isteyeni kiraza, torbalı isteyeni seferihisara, buca isteyeni karşıyaka bornova konak karabağlara yolladı. yapamayacaktınız neden dilekçe ile talep aldınız istenen ilçelerde gerçekten öğretmen kalmamışmıydııı. anlayan var mı . Bakanlığın bulanlardan haberi ver mı acaba...
Misafir Avatar
adsız - 8 yıl önce @İzmir mem in amacı
acaba istediğiniz ilçelerde danışman öğretmen olmak isteyen vardı da mı sizi vermediler oraya neden danışman olmak istemediler acaba herşeyin başı para tabi parasız olduğu için istemediler bunda olduğu gibi herşey paraya bağlı
Avatar
Halil Tiryaki - 8 yıl önce
Öğretmene yeni angarya!!!!!!!!!! Stajyer öğretmene danışmanlık hizmeti verecek bunun yanında 7 ayrı belge dolduracak birde bunun üzerine bütün sorumluluk danışman öğretmene ait olacak haa bunun karşılığında ne mi?olacak ne ücret ne de ödül hizmet puanı verilecekmiş sizin olsun puan nasıl olsa 60 ımza kadar emeklilik yok biz 2006 da açıp her ne hikmetse bir daha açılmayan uzmanlık sınavı istiyoruz veyahut danışmanlık karşılığında uzmanlik mantıklı olanda budur stajyer öğretmeni uzman statüsündeki bir öğretmen egitmeli değil mi? Yorum bekliyorum öğretmen dostlarim
Avatar
mahmut - 8 yıl önce
Büyük şehirleri bilmem ama küçük şehirlerde mebde tanıdığı olanlar veya yukarlardan telefon ettirenler istedikleri okula ve istedikleri uzman öğretmeni dahi seçtiler bu nası bir adalettir. İlla torpil mi yaptırmak lazım bu insanların kul hakkından haberleri yok mu? Bu ülke bu şekilde nasıl ilerleyecek bu insanların hakları tepeden tırnağa bütün yetkililerden sorulmayacak mı?
Avatar
balık balık - 8 yıl önce
ya tercih yaptıgımız ilceler belli olmadı. nasıl olcak bu bigisi olan varmı acab
Avatar
Fatma Aslan - 8 yıl önce
Aday ogretmenlik yapacagimiz okullari hangi linkten ogrenebiliriz bilen var mi?
Avatar
sedat salar - 8 yıl önce
aydin belli oldumu ne zamn belli olur bilgisi olan arkadaslar lutfen paylasin
Avatar
Kalem - 8 yıl önce
Puana gore atama saçma değil mi eve en uzak yer oldu.Buca istedik karşıyaka geldi.asi birşey bu var mi anlayan