Davutoğlu atama bekleyen öğretmenlere müjdeyi verdi

Davutoğlu öğretmen ataması ile ilgili soruya, öğretmenler konusunda hiçbir şeyi ihmal etmediklerini, atamalar ile ilgili beklentileri bildiklerini ve şubat ayında 10 bin öğretmen atayacaklarını ifade etti.

Davutoğlu atama bekleyen öğretmenlere müjdeyi verdi
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Başbakan Ahmet Davutoğlu, katıldığı televizyon programında, öğretmen atamalarına ilişkin sorulan soruya Ahmet atmama bekleyen öğretmenlere müjdeli haberi verdi.

Davutoğlu, öğretmen ataması ile ilgili soruya öğretmenler ile ilgili hiçbirşeyi ihmal etmediklerini,atamalar ile ilgili beklentileri bildiklerini ve şubat ayında 10 bin öğretmen atayacaklarını ifade etti.

Ahmet Davutoğlu öğretmen akademisi kuracaklarını,öğretmenleri yeniden meslek için eğitimden geçirdiklerini ifade etti. Şubat ayında atanacak öğretmenlerin bulundukları okullarda staj göreceklerini ve bu dönemin öyle geçeceğini, öğretmen ataması kuruluncaya kadar bir meslek için eğitime tabi tutulacaklarını böylelikle şubat atamalarının dezavantajlarının ortadan kalkacağını söyledi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun konu ile açıklaması şu şekilde;

'Onlarla ilgili hiçbir şeyi ihmal etmedik. Atamalarla ilgili beklentiler var. 10 bini Şubat ayında atayacağız. Önümüzdeki dönemdeki atamaların yarısını da şubat ayında yapacağız.' 

'Şubat ayında atandığı zaman yılın ortasında nasıl gidecek deniliyordu. Öğretmen akademisi kuruyoruz. Öğretmenleri yeniden meslek için eğitimden geçiriyoruz. Şubat ayında ataması olan öğretmenler, bulundukları yer neresiyse bir okulda staj görecekler, bir dönemi öyle geçirecekler. Yazında, öğretmen akademisi oluşuncaya kadar, bir meslek için eğitime tabi tutulacak. Şubat atamalarının dezavantajları da ortadan kalkmış olacak.' 

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.