Şanlıurfa İl MEM Öğretmen alım ilanı

MEB'in KPSS'siz öğretmen alımı ile ilgili Şanlıurfa İl MEM, sözleşmeli öğretmen alımı ilanı yayınladı. Suriyeli öğrencilerin eğitimi için Türkçe öğretmenliği, Sınıf öğretmenliği ve Edebiyat öğretmenliği için öğretmen alımı şartları neler? Şanlıurfa İl MEM öğretmen alımı ile ilgili detaylar haberimizde.

Şanlıurfa İl MEM Öğretmen alım ilanı
16 Haziran 2016 Perşembe 10:55

Şanlıurfa İl Milli Eğtim Müdürlüğü, Türkiye'de bulunan Suriyeli çocukların eğitimi için öğretmen alımı yapıldığını duyurdu. Bilindiği üzere Suriyeli öğrencilerin eğitimi için MEB, sözleşmeli Türkçe, Sınıf ve Edebiyat öğretmenliği bransşından öğretmen alacağı biliniyordu. İlk olarak Gaziantep İl MEM öğretmen alımı için ilan yayınlamıştı. Şanlıurfa İl MEM Türkçe Öğretmenliği, Sınıf Öğretmenliği ve Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği olmak üzere üç branştan öğretmen alımı gerçekleştiriyor. 

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğünün yayımladığı ilanda Şanlıurfa İl MEM'in başvuru ilanında adaylardan; Diploma fotokopisi, 2015 KPSS sonuç belgesi, Türk Dili ve Edebiyat Bölümü için formasyon belgesi gibi gerekli belgeleri istiyor.  Başvuruda bulunancak adayların İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinin Hayat Boyu Öğrenme birimine başvuruda bulunmalarının gerekli olduğu ifade ediliyor. İlanda Sınıf Öğretmenliği, Türkçe Öğretmenliği ve Türk Dili ve Edebiyat Bölümü ile ilgili alım yapılacağı başvuruların ise 17 Haziran 2016 mesai bitimine kadar olduğu yazıyor. 

Şanlıurfa İl MEM'in başvuru ilanında adaylardan; Kimlik fotokopisi, Diploma fotokopisi, 2015 KPSS sonuç belgesi, Türk Dili ve Edebiyat Bölümü için formasyon belgesi gibi gerekli belegeleri istiyor. 


Şanlıurfa İl MEM tarafından yapılan Sözleşmeli öğretmen alım ilanı şu şekilde;
 

"Yabancılara Yönelik Türkçe Öğretimi Kursu 

Bakanlığımız "Yabancılara Yönelik Türkçe Öğretimi Kursu" düzenleyerek, Ülkemizde eğitim gören Suriyeli öğrencilerin Türkçe dersi eğitim ihtiyaçlarını karşılamayı planlamaktadır. Bu amaçla Sınıf, Türkçe ve Türk Dili ve Edebiyatı branşlarında KPSS´ye girip ancak atanamayan öğretmen adaylarını 15 (onbeş) günlük eğitime alıp, eğitim sonucunda geçici eğitim merkezlerinde görevlendirilmesi hedeflenmektedir.

Görevlendirmeler 45 (kırkbeş) gün için geçerlidir.

 Başvurmak isteyen Sınıf, Türkçe ve Türk Dili ve Edebiyatı(FORMASYONLU) mezunlarının 17/06/2016 günü mesai bitimine kadar başvuru dilekçesi, diploma, kimlik fotokopisi ve KPSS sonuç belgesi  ve CV ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinin Hayat Boyu Öğrenme Birimine başvurmaları gerekmektedir.  

Not:Başvurular İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine yapılacaktır.(Son başvuru tarihi 17/06/2016)"


Etiketler; #öğretmen atama
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.