1500 Engelli Öğretmen Alımı Branş Kontenjan Listesi

MEB, 2017 MArt ayı Bin 500 Engelli Öğretmen alımı branş kontenjanlarını açıkladı. Peki hangi branşta kaç kontenjan bulunuyor. Engelli öğretmen ataması ve haberleri ile ilgili en güncel konular kamusaati.com adresimizde.

1500 Engelli Öğretmen Alımı Branş Kontenjan Listesi
17 Mart 2017 Cuma 10:00

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), İnsan Kaynakları Genel müdürlüğü, 21-24 Şubat 2017 tarihleri arasında ön başvuru alınan Engelli öğretmen alımı branş kontenjanlarını açıkladı. Engelli Öğretmen alımı başvuruları 22 Mart 2017 tarihinde başlayacak. Peki hangi branşta kaç engelli öğretmen alımı yapılacak? Öğretmen haberleri ile ilgili detaylar haberimizde. 

MEB İKGM, resmi internet sitesinden engelli öğretmen alımı ile ilgili duyuru yayımladı. Atama bekleyen öğretmen adayları branş kontenjanlarını merak ediyor. Yapılan duyuruda, "Başvurusu kabul edilen adaylar, alanlar itibarıyla atanmak istedikleri il tercihlerini 22-28 Mart 2017 tarihleri arasında http://mebbis.meb.gov.tr veya http://ikgm.meb.gov.tr internet adresinden elektronik ortamda yapacaklardır." denildi.

MEB tarafından açıklanan 2017 Mart Ayı Engelli Öğretmen Atama Kontenjanları Şu Şekilde;

Engelli Öğretmen Alımı Kontenjan

Branş Kontenjan Listesi

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.