2016 LYS'de görevli öğretmenler belli oldu

18-19 Haziran 2016 tarihlerinde yapılacak Lisans Yerleştirme Sınavı'nda (LYS) görevli öğretmenler belli oldu. 2016 LYS matematik sosyal bilimler sınavı görevli öğretmenler ile ilgili detaylar haberimizde.

2016 LYS'de görevli öğretmenler belli oldu
04 Haziran 2016 Cumartesi 11:55

Üniversiteye giriş sınavlarının ikinci aşaması olan Lisans Yerleştirme Sınavı'na (LYS) az bir zaman kaldı. ÖSYM yaklaşık 2 milyon öğrencinin gireceği LYS'de görevli öğretmenleri açıkladı.  2016 LYS'de görevli olup olmadığını öğrenmek isteyen öğretmenler, ÖSYM'nin görev sorgulama ekranından bakabilecekler.

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM),18-19 Haziran 2016 tarihlerinde yapılacak Matematik ve Sosyal Bilimler sınavlarında görevli öğretmenleri ÖSYM'nin Görevli İşlemleri Sistemi (GİS) üzerinden açıkladı. 2016 LYS sınavında görevli olup olmadığını öğrenmek isteyen öğretmenler aşağıdaki ekrandan kolaylıkla öğrenebilirler. 

2016 LYS'de görevli olup olmadığınızı öğrenmek için TIKLAYINIZ

 


Etiketler; #LYS
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.