2017 Şubat ayında öğretmen ataması yapılacak mı? MEB'den açıklama

Öğretmen adayları Şubat ayında öğretmen atamasını yapılmasını bekliyor. Bugün yeni müfredatı açıklayan Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, öğretmen atamasına yönelik gazetecilerin sorusunu yanıtladı.

2017 Şubat ayında öğretmen ataması yapılacak mı? MEB'den açıklama
13 Ocak 2017 Cuma 12:34

Binlerce öğretmen adayı Şubat ayında yapılacağı açıklanan öğretmen atamalarını bekliyor. Peki binlerce öğretmen adayının ataması yapılacak mı? Bir gazeteci 'Şubat ayında öğretmen ataması yapılacak mı' sorusunu canlı yayına katılan Bakan Yılmaz'a sordu.

İşte Bakan Yılmaz'ın cevabı:

- Şuan bu konu net değil. Çalışma Bakanı, Maliye Bakanı ve Milli Eğitim Bakanlığı olarak üzerinde çalışıyoruz. Toplam 60 bin kadro var. Bunun kaçı Milli Eğitim Bakanlığına verilecek, kaçı polis, kaçı sağlıkçı olacak belli değil biraz daha sabır.

MEB Bakanı Yılmaz, ayrıca  resmi açıklamaları takip etmeleri gerektiğini ve Şubat ayında 30 bin 40 bin 50 bin öğretmen ataması yapılacak şeklindeki haberlere itibar etmemelerini söyledi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.