675 KHK MEB Ankara'dan ihraç edilenlerin isim listesi

675 sayılı KHK ile MEB'den 2 bin 219 öğretmen ve personel kamudan ihraç edildi. Peki Ankara'dan ihraç edilenlerin sayısı ne kadar? Ankara'dan ihraç edilen öğretmenlerin isimlerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

675 KHK MEB Ankara'dan ihraç edilenlerin isim listesi
30 Ekim 2016 Pazar 15:41

29 Ekim 2016 tarihinde yayımlanan 675 sayılı Kanun Hükmündeki Kararname ile 2 bin 219 öğretmen Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinden ihraç edildi. Peki Ankara'da ihraç edilen öğretmenlerin isimlerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Ankara'dan ihraç edilen 172 MEB personelinin isim listesi kamusaati.com adresimizde. 

675 sayılı KHK ile MEB'den 2 bin 219 MEB personeli ihraç edildi. Ankara'dan ise 177 öğretmen son yayımlanan KHK ile birlikte ihraç edildi. Haberimizden MEB Ankara'dan ihraç edilen personelin isim listesine ulaşabilirsiniz. 






Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.