Altındağ İlçe Milli Eğitim Müdürü Zülkarneyn Avcı oldu

Ankara Altındağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne Zülkarneyn Avcı getirildi. Ankara Kalaba İmam Hatip Ortaokulu Müdürü olarak görev yapan Avcı, devraldığı görevine bugün başladı.

Altındağ İlçe Milli Eğitim Müdürü Zülkarneyn Avcı oldu
28 Aralık 2016 Çarşamba 21:50

Milli Eğitim Bakanlığı'nda görev değişimi gerçekleşti. Ankara İlçe Milli Eğitim Müdürleri arasında yeni bir görev değişimi gerçekleşti. Altındağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne Dr. Zülkarneyn Avcı getirildi. Kalaba İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Zülkarneyn Avcı görevine bugün başladı. 

Altındağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine getirilen Zülkarneyn Avcı, Altındağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü resmi sitesinden açıklama yaptı. Göreve başlayan Dr. Zülkarneyn Avcı'nın mesajı şu şekilde;

"Değerli Meslektaşlarım,

28.12.2016 Çarşamba günü itibariyle Altındağ İlçe Milli Eğitim müdürlüğü görevine başlamış bulunmaktayım. Ankara´nın en köklü ilçelerinden olan Altndağ´da böyle bir sorumluluk almanın ağırlığını omuzlarımda hissetmekte ve sizlerle birlikte yeni bir başlangıç ile başarılı olacağımı ümit etmekteyim. Dünden ilham alarak, yarınlara ümitle bakan bir yaklaşımla, sorumluluğunu üstlendiğimiz yavrularımızı, 2023´ün Türkiyesi´ne inançla ve sabırla taşımak azmindeyiz.

Bu gayeye ulaşmak azmi ve kararı ile görev yapan bizden önceki bütün İlçe Milli Eğitim Müdürlerine teşekkürü bir borç biliyorum. Özellikle kendisinden görevi devraldığım Şefika BİÇER hanımefendiye yaptığı hizmetler ve gayreti için ayrıca teşekkür ediyorum.

En kalbi selam ve sevgilerimle...."

Kamu Saati olarak Altındağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini devralan Sayın Zülkarneyn Avcı'ya yeni görevinde başarılar diliyoruz. 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ö.Dursun - 8 yıl önce
Allah hayırlı etsin, yar ve yardımcısı olsun.
Avatar
Tahsin - 8 yıl önce
Hayırlı olsun. Allah hayırlı güzel hizmetler nasip etsin
Avatar
Gözüm - 8 yıl önce
Allah hayırlı eylesin. Allah yar ve yardımcınız olsun.
Avatar
Zübeyir Bulut - 8 yıl önce
Tebrikler. Hayırlı olsun. ..
Avatar
Şevki - 8 yıl önce
Tebrik ediyorum. Allah hayırlı hizmetlerde buluştursun.
Avatar
Yasemin - 8 yıl önce
Hayırlı olsun hocam bizi ziyaret etmeyi unutmayın.