Ankara Atatürk Lisesi idaresi ve öğretmenlerinden anlamlı ziyaret

Ankara Atatürk Lisesi Okul İdaresi ve Öğretmenleri, Kore Gazisi Merhum Doktor Ahmet Muzaffer Aydın Yazıcıoğlu'nun eşi ve oğullarını evinde ziyarette bulundu. Yazıcıoğlu'nun ailesi, ziyaretten büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Ankara Atatürk Lisesi idaresi ve öğretmenlerinden anlamlı ziyaret
01 Aralık 2016 Perşembe 23:55

Ankara Atatürk Lisesi okul idaresi ve öğretmenlerinden,  Kore Gazisi Merhum Dr. Ahmet Muzaffer Aydın YAZICIOĞLU'nun ailesine anlamlı ziyaret gerçekleştirildi. Kore Gazisi Yazıcıoğlu'nun eşi ve oğulları bu anlamlı ziyaretten büyük memnuniyet duydu.

Ankara Atatürk Lisesi Okul İdaresi ve Öğretmenleri Kore Gazilerini unutmuyor.  Okul idaresi ve öğretmenler, Kore'de savaşmış ve gazi olmuş Merhum Ahmet Muzaffer Aydın Yazıcıoğlu'nun ailesine ziyarette bulundu. Merhum Yazıcıoğlu'nun eşi ve oğulları, devletin kendilerini hatırlamış olmasından büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti.



 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.