Birer derece verilmeye başlanıyor

Toplu Sözleşme Görüşmeleri kapsamında kararlaştırılan memurlara bir derece verilmesi uygulaması hayata geçiyor.

Birer derece verilmeye başlanıyor
02 Ocak 2016 Cumartesi 15:26

Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü birimi  il milli eğitim müdürlüklerine gönderdiği yazıyla 2.2.2005 tarihinli ve 5289 sayılı Kanun hükümlerinden yararlanmamış olanlara birer derece verilmesini bildirdi.

Gönderilen yazıda 2182 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname, 458 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname ve 5289 Sayılı Kanun gereğince bir dereceden faydalanmayanların 15.01.2016 tarihinde görevde bulunanlara mezkûr tarihten geçerli olmak üzere ilave bir derece verilmesi gerektiği ifade edilmektedir.

Bu konuyla ilgili olarak MEBBİS modülüne kadro kaydına terfi nedeni olarak "3. Dönem Toplu Sözleşme 28. Madde uyarınca Bir Derece Yükseltilmesi (15/01/2016)" butonunun eklendiği de ilgili yazıda belirtilmiştir.

memurlara bir derece verilmesi

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
erdogan - 9 yıl önce
Hayırlı olsun.
Avatar
Selim - 9 yıl önce
Verilmeyen memurların hakkı.