Bodrum'da Öğretmenlere ücretsiz tatil fırsatı

Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve BODER arasında imzalanan protokol kapsamında 70 öğretmen 2 gün ücretsiz tatil fırsatı yakalayacak.

Bodrum'da Öğretmenlere ücretsiz tatil fırsatı
07 Haziran 2017 Çarşamba 20:15

Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü, Emin Gerçin, Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Bodrum Otelciler Derneği (BODER) binasında gazetecilere açıklama yaptı. Bodrum İlçe MEM ve BODER arasında arasında imzalanan protokol ile, 70 öğretmen iki gün ücretsiz tatil yapma imkanı elde edecek.

Bodrumda görev yapan Bin 500 öğretmenin görev yaptığını ifade eden Gerçin, öğretmenlerin tatili hak ettiğini söyledi. Gerçin, "Bu uygulama şimdilik 70 öğretmenimizi kapsayacak. Her okuldan bir öğretmeni belirlemek için kurulacak komisyon çalışma yapacak. Gelecek yıllarda bu uygulamanın kapsamının genişletmeyi amaçlıyoruz." şeklinde konuştu.

BODER Dernek başkanı Halil Özyurt ise çocukları, gençleri en iyi şekilde yetiştiren öğretmenler için onur ve gurur verici bir uygulama olmasını temenni ettiğini kaydetti. İmzalanan protokol ile her okuldan belirlenecek birer öğretmen, eylül ve ekim ayları içerisinde istediği hafta sonu, belirtilen BODER üyesi otellerde bir yakını ile ücretsiz tatil yapacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.