Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Veli Sarıkaya Görevden Alındı

Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Veli Sarıkaya, Bakanlık kararı ile görevinden alındı. Sarıkaya'dan boşalan İl MEM koltuğuna kim getirilecek? Sarıkaya neden görevinden alındı? İşte detaylar.

Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Veli Sarıkaya Görevden Alındı
26 Mayıs 2017 Cuma 12:35

Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Veli Sarıkaya, bakanlık kararı ile görevinden alındı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü Görevinden alınan Veli Sarıkaya'nın MEB Müşaviri olarak görev yapacağı öğrenildi.

Bursa İl MEM Müdürü veli Sarıkaya, MEB kararı ile görevinden alındı. Sarıkaya'nın yerine kısa zamanda atamanın gerçekleştiği ve bu ismin Ramazan Bayramı'ndan önce göreve başlayacağı öğrenildi. Milli Eğitim Bakanlığı Maarif Müfettişi iken 2014 yılında Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atanan Veli Sarıkaya, 3 yılda Bursa'da milli eğitimde beklenen başarıyı ve iletişimi yakalayamadı. 

Veli Sarıkaya Kimdir?

1967 Konya Bozkır’da doğdu. Evli ve 2 çocuk babasıdır. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi mezunudur. Eski Edebiyat alanında yüksek lisans yaptı.  Rize ve Çorum illerinde öğretmen olarak görev yaptı. Daha sonra Karaman’da Karaman Fen Lisesinde öğretmen ve idarecilik görevlerinde bulundu.  Ardından Karaman İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevini yürüttü. Bakanlık Müfettişliği sınavını kazanarak yaklaşık 8 yıl süreyle bu görevi sürdürdü. Bakanlık Müfettişliği görevinin ardından Bursa’ya İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanmıştı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.