Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, öğretmenlere seslendi

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, Maarif Vakfı heyeti ve öğretmenleri ile bir araya geldiği kahvaltıda öğretmenlere seslendi. Görmez, öğretmenliğin, gönüllülük esası üzerine yapılabilecek iş olduğunu söyledi.

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, öğretmenlere seslendi
10 Aralık 2016 Cumartesi 12:35

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, Maarif Vakfı ve Türkiye'nin İslamabad Büyükelçiliği'ni ziyaretinde öğretmenlere seslendi. Öğretmenler ve heyette bulunan katılımcılar ile kahvaltıda bir araya gelen Görmez, öğretmenliğin, herhangi dünyevi beklentiye girerek yapılacak iş olmadığını söyledi.

FETÖ genç nesilleri aile ve milli bağdan kopardı

Maarif Vakfı Ülke Koordinatörü Abdullah Orhan ve öğretmenlerle bir araya gelen Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, FETÖ'nün genç nesilleri aile bağından, milli bağdan kopardığını söyleyerek, "Bir nesli helak edecekseniz, bu üç bağı yok edeceksiniz. Bunun üzerine hiçbir kimlik bina edilemez. Bunlar FETÖ tarafından yok edildi." dedi.

Maarif Vakfı mensubu Türk Öğretmenlere seslenen Mehmet Görmez, "Bu işler ancak gönüllülük esası üzerine yapılabilecek işlerdir. Herhangi bir dünyevi beklentiye girerek yapılabilecek işler değildir." şeklinde konuştu.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hakkı baki - 8 yıl önce
Meb de sadece Fetö cu öğretmenler mı vardı? Başkan pisa sonuçları için neden görüş belirtmemiş? Ihl,fen lisesi, meslek lisesi neyi ifade ediyor? Başarıyi engelleyen Meb politikaları olabilir mı?