Düzce İl MEM 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Ücretli Öğretmenlik Müracaatları

Düzce İl MEM 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Ücretli Öğretmenlik müracaatları başladı.

Düzce İl MEM 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Ücretli Öğretmenlik Müracaatları
07 Ağustos 2017 Pazartesi 16:30

Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü (MEM) 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Ücretli Öğretmenlik Müracaatları Başladı.

Düzce İl MEM tarafından yayımlanan '2017 - 2018 Eğitim Öğretim Yılı Ücretli Öğretmenlik Başvuru Formu'nda şartlar ve iletişim numaraları yayımlandı.

AÇIKLAMALAR-GENEL VE ÖZEL ŞARTLAR

T.C. Kimlik Numaranızı yazıp başvur butonuna tıkladıktan sonra gelen formu eksiksiz olarak doldurunuz. Formu doldurduktan sonra başvurumu kaydet butonu ile formu kaydediniz. Burada dikkat edilmesi gereken nokta; formunuzu Milli Eğitim Müdürlüğüne onaylatmadan formun üzerinde değişiklik yapabilirsiniz.Formu onaylattıktan sonra değişiklik yapamazsınız. Bu yüzden formu eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurduktan sonra başvurunuzu kaydediniz. 

Başvuruyu kaydettikten sonra gelen formu 2 nüsha yazdırıp istenilen evraklarla birlikte başvuru yaptığınız ilçenin ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne gidip başvurunuzu onaylatınız. Başvuru formlarından biri onaylanıp size geri verilecektir. Başvuru formunda yazdığınız bilgilerin teslim ettiğiniz belgelerle tutarsız veya ispatsız olması durumunda başvurunuz reddedilecektir.

Bir ilçe seçimi yapabilirsiniz. Bunun dışında isterseniz bu ilçeye görevlendirilemediğiniz taktirde diğer ilçelerdeki ihtiyaçlara görevlendirilmek için "Tercih ettiğim ilçeye yerleşemediğim takdirde tercihim dışındaki diğer ilçelere de görevlendirilmek istiyorum" kutucuğunu işaretleyebilirsiniz.

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Ücretli Öğretmenlik Müracaatları için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.