FETÖ'den açığa alınan ve atılan öğretmenlerin isim listesi

672 KHK ile FETÖ soruşturmasında görevden atılan öğretmenlerin listesi açıklandı. Milyonlar MEB'den atılan öğretmenlerin isimlerini merak ediyor. Kaç tane öğretmen KHK ile birlikte MEB'den görevden ihraç edilecek? Liste bu gece yayınlandı. Açığa alınan ve meslekten atılan öğretmenlerin listesi ile ilgili detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

FETÖ'den açığa alınan ve atılan öğretmenlerin isim listesi
28 Ağustos 2016 Pazar 00:50

15 Temmuz 2016 tarihli kanlı darbe girişimi sonrasında Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı eğitim kurumlarında bulunan Fethullahçı Terör Örgütü'ne yönelik soruşturma kapsamında çok sayıda öğretmen açığa alınmış, bazıları meslekten direkt olarak ihraç edilmişti. MEB, bünyesinden atılan öğretmenlerin isim listesini henüz açıklamadı. Konu ile ilgili de herhangi bir resmi açıklama yapılmazken, KHK'lar ile birlikte görevden alınan ve meslekten ihraç edilen öğretmenlerin isimlerinin yakın zamanda açıklanması bekleniyor.

MEB bünyesinde bulunan ve FETÖ ile ilişkili olduğu tespit edilen öğretmenlerin çoğunluğunu Aktif-SEN üyeleri oluşturuyor. MEB, ilk dalga olarak 15 bin 200 MEB çalışanının açığa alındığını açıklamıştır. Daha sonrasında ise özel eğitim kurumlarında görev yapan 21 bin öğretmenin öğretmenlik lisansının iptal edildiğini duyurmuştu. 

MEB'in öğretmenlik lisansını iptal ettiği ve meslekten ihraç ettiği öğretmenlerin listesini henüz yayınlamadı. FETÖ'cü öğretmenlerin isimlerinin en kısa zamanda yayınlanacağı ifade ediliyor. Sizlerde MEB'in görevden atılan öğretmen listesini açıkladığı an bildirim almak isterseniz Kamu Saati uygulamasını indirerek anında haberdar olabilirsiniz. 

MEB'in OHAL KHK'sı ile birlikte MEB bünyesinde 31 bine yakın öğretmeni ihraç etmesi bekleniyor. FETÖ'cü öğretmenlere ek olarak terör örgütü PKK sempatizanı 4 bin öğretmeninde ihraç edileceği ifade ediliyor. 

672 sayılı KHK ile Milli Eğitim Bakanlığına bağlı kurumlarda görev yapan ve görevden ihraç edilen öğretmenlerin isim listesine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. 

672 KHK ile meslekten atılan öğretmenlerin isim listesi için TIKLAYINIZ


Kamu Saati Uygulamasını indirmek için TIKLAYINIZ

Kamu Saati Facebook sayfamızı beğenmek için TIKLAYINIZ

Kamu Saati Twitter Sayfamızı takip etmek için TIKLAYINIZ


Etiketler; #OHAL #meb #khk
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
YAZIK ETMEYİN... - 8 yıl önce
Adaletli olun, masumları ayırın, sapla samanı bir yerde tutmayın, İnsanlar bu darbeci şerefsizlerin mağduru oldu.......
Avatar
Zeynep - 8 yıl önce
Hepsini adaketsizce haksiz yere atatsa devlet.en buyuk darbeyi yapar yasal olan sendikaya uyelikten artarsan sadece uyelikten.iste ozaman devlet olarak once sendikaya destek verdigin icin kendine ceza kesmelisin
Avatar
Feyzi - 8 yıl önce
Ben öğretmen değilim fetocu da değilim feto yaktı bu suçsuz insanları suçu olan lar çeksinler sendikadan öğretmen işten atılmaz araştırmak lazım yanlış olmasın çünkü bu sendikalar devlet izin verdi keşke devlet izi vermeseydi Allah fotonun belasını versin
Avatar
ALİM - 8 yıl önce
SAYIN SİTE YETKİLİLERİ...BURDAN SİZİN HAKKINIZDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNMAK İSTİYORUM.. BU RAKAMI NERDEN ALDINIZ. HANGİ RESMİ KAYNAĞI BAZ ALDINIZ. MİLLETİ KORKU VE TELAŞA SEVK EDİP KAOS ÇIKARMA PEŞİNDE MİSİNİZ..ACABA FETÖCÜ MÜSÜNÜZ...ÇÜNKÜ ŞU ARA BU KAOS PLANI ONLARIN İŞİNE GELİR...DAHA SORUŞTURMALAR DEVAM EDERKEN, SANKİ SUÇLULARI TESPİT SİZİN İŞİNİZ GİBİ DAVRANMAK NE KADAR ADALETLİ...BİRAZ VİCDAN...
Avatar
kaos - 8 yıl önce
Çok büyük bir bölümü karakola bile gimemiş, hicbir suça bulaşmamış zavallı öğretmenim. Bu gün devletin izin verdiği bankaya para yatırdığı için, anayasal hak olan sendika üyeliği için terörist ilan edildi. 15 temmuzdan önce yasalara uygun olan herşey khk ile terör suçu sayılıyor. Teröristi birikim yaptığı bankada ve anayasal hakkı olan sendikada ararken gerçek teröristler bombaları düğünlerde patlatıyorlar. Sadece faizsiz olduğu için tercih edilen küçük birikimlerimizden dolayı fetöcülü asla kabul etmiyorum. Eğer bu vatan hainliği ise gerçek hainler size gülüyorlar ve eylemlerini de yapıyorlar. Devleti yönetenleri devlet adamlığına yakışır davranmaya, suç sayılmayan abuk subuk gerekçelerle insanların haysiyet şeref ve vatan sevgileri ile oynamamaya davet ediyorum
Avatar
misafir - 8 yıl önce
Allah aşkına sendika üyeliğinden banka hesabından insanlara terörist damgası vurulur mu bu en çok fetö nün sevineceği bir durumdur unutmayalım ne kadar çok masum zarar görürse o kadar çok gerçek suçlu ve kriptonun işine gelecektir bu durum.Biraz aklı selim lütfen yarın kimin başına ne geleceği belli değil çünkü adalet ,hak,hukuk hepimize lazım.
Avatar
Ayhan - 8 yıl önce
Allah haksizliga ugrayanlardan yana olur esim elinde bes aylik bebegiyle karokol adlliye gezdi adli kontrol sartiyla serbest kaldi tum secimlerinde oyunu ak partiye verdi fanatik bir ak partili ama serefsizin okulunda ogretmenlik yaptigi icin ogretmenlikten atilma endisesi yuzunde uzuntuden sutu kesildi koskoca bakanlar biz aldatildik vatandasa bizi affedin diyor vatandas affediyor kendileri vatandasi affetmiyor sizin bu cemaate desteginizle bugudu bu cemaat dindar ogretmenlerin bu vatana ihtiyaci var 15 tenmuzdan sonra anladilar fetonun bir seytan oldunu islami cemaat olmadini tabani ne sucu var gercek suki hukumet akilli olsun Allahin darbesi siddetli olur kimseye haksizlik yapilmasin bu darbeyi kimler yaptiysa onlar cezasini ceksin kople tetbir diye masum insanlar ceza alirsa mazlumun ahi tutar bakiniz 28 subatta laikciler imamlari disladilar Allah imamatikli basbakan cumhur baskani verdi Allah kafirde olsa zulum ve haksizliga uyrayandan yanayim diyor devletimizin bekasi icin ilahi adalet vurup tersine donmemesi icin kimsenin rizkini kesmesinler eger masum insanlar ceza alicaksa bakanlarda alsin Allah adeleti uygulayip kendileri ayni sucu isleyip kendilerine ceza kesmeyip gariban vatandasa kesilirse benim guzel ulkem birdaha İslami kullanip devleti ele gecirmek isteyen hain serefsiz fetoculardan bir daha ulkemizde adini bile duymak istemiyoruz Allah ulkemizi cumhurbaskanimiz bu hain kopeklerden korusun en buguk kotuluk dini duygulari kandirip arkasindan seytana satmak milletin imanini
Avatar
ADANA YÜREĞİR - 8 yıl önce
ASLINDA BÖYLE KAMUYLA İLGİLİ FORUM SİTELERİNE GİRMEMEK LAZIM.......