Göreve iade edilen 3 bin 592 öğretmenin il il dağılımı

MEB, daha önceden açığa alınan 3.592 öğretmenin göreve geri iade edildiğini açıkladı. Peki hangi ilden kaç öğretmen göreve iade edildi? İl İl göreve iade edilen öğretmenlerin sayısı haberimizde.

Göreve iade edilen 3 bin 592 öğretmenin il il dağılımı
03 Aralık 2016 Cumartesi 18:42

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), terör örgütü PKK'ya bağlı olduğu gerekçesiyle daha önceden açığa aldığı 3 bin 592 öğretmeni göreve iade ettiğini açıkladı. MEB tarafından yapılan açıklamada, Bakanlık kadrosunda görev yapan personelden 657 sayılı DMK'nın 137. maddesi gereğince görevdne uzaklaştırma tedbiri uygulanan personelin görevden uzaklaştırma tedbirinin kaldırıldığını açıkladı. Peki göreve iade edilen öğretmenlerin il olarak dağılımı nasıl? Hangi ilden kaç öğretmen göreve iade edildi. Detaylar haberimizde. 

MEB tarafından göreve iade edilen öğretmenlerin sayısı il olarak Mardin'de bulunuyor. Mardin'den sonra 1443 öğretmen Diyarbakır'da görevine iade edildi. Aşağıdaki tablodan göreve iade edilen öğretmen sayılarını görebilirsiniz.  


 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.