Göreve iade edilen 900 öğretmenin isim listesi

15 Temmuz'daki darbe girişiminin ardından açıkta alınan 900 öğretmen görevine iade edildi. Göreve iade edilen öğretmenlerin isimleri açıklandı mı? İl İl göreve iade edilen öğretmenleri sayısı ve detaylar haberimizde.

Göreve iade edilen 900 öğretmenin isim listesi
19 Aralık 2016 Pazartesi 23:00

Milli Eğitim Bakanlığı açıkta olan 900 öğretmeni görevine iade etti. Konu hakkındaki açıklama Eğitim-Sen Genel Başkanı Kamuran Karaca'dan geldi. Eğitim Sen Diyarbakır'da 523, Mardin'de 185 ve Van'da 64 öğretmenin göreve iade edildiğini açıkladı. Peki göreve iade edilen öğretmenlerin il il isim listesi açıklandı mı? Diyarbakır'da göreve iade edilen öğretmenlerin isim listesine aşağıda bulunan bağlantıdan ulaşabilirsiniz. 

15 Temmuz'daki darbe girişiminin ardından 10 bin 300 Eğitim-Sen üyesi öğretmenin açığa alındığını, daha önce 9 bin 400 üyenin göreve döndüğünü belirten Kamuran Karaca, "Bugün itibariyle 523'ü Diyarbakır, 185'i Mardin ve 64'ü Van'da olmak üzere toplam 900 öğretmen arkadaşımız Milli Eğitim Bakanlığı'nca göreve iade edildi" diyerek açıklamada bulundu.

Açıktaki 40 civarında öğretmenin göreve dönmeyi beklediğini aktaran Karaca, "Özellikle sosyal medya eleştirileri nedeniyle Adana'da açığa alınan 25 arkadaşımızla ilgili soruşturma bitti ama geri dönüşleri sağlanmadı. Keyfi bir uygulama olduğunu düşünüyoruz. Açıkta bekleyen tüm arkadaşlarımızın görevlerine dönmeleri için mücadelemiz sürecek" ifadelerini kullandı.

MEB, 2 Aralık'ta da 3 bin 592 öğretmeni görevine iade etmişti.

Göreve iade edilen öğretmenlerin isim listesi açıklandığında si değerli okuyucularımız ile paylaşacağız.

DİYARBAKIR'da göreve iade edilen Öğretmenlerin İsim Listesi için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
... - 8 yıl önce
Milli egitim bakanlığımız çalışıp goreve iade yapıyor.Aynı duyarlılığı v aliliklerden bekliyorum.4,5 aydır acikta bekliyorum ama hiç gelişme yok lütfen bize daha fazla ızdırap çektirmeyin.gorevimize iade edin lütfen.
Avatar
Magdur - 8 yıl önce
Aktifsen uyeleride sendikal faaliyetten atıldı. Adalet eşitlik nerede