Halk Eğitim Merkezleri Norm Kadro Fazlası Öğretmenlerin Akıbeti Ne Olacak?

Halk Eğitim Merkezlerindeki Güncellemeden sonra öğretmenler norm kadro fazlası durumuna düştü. Konu ile ilgili Türk Eğitim Sen, MEB'e resmi yazı gönderdi.

Halk Eğitim Merkezleri Norm Kadro Fazlası Öğretmenlerin Akıbeti Ne Olacak?
04 Temmuz 2017 Salı 22:25

Türk Eğitim Sen, Halk Eğitim Merkezlerindeki Norm Kadrolar ile ilgili MEB'de yazı gönderdi. Halk Eğitim Merkezlerinde yapılan güncelleme sonrasında çok sayıda öğretmen norm kadro fazlası durumuna düştü. Konu ile ilgili Türk Eğitim Sen Milli Eğitim Bakanlığına Resmi Yazı Gönderdi. 

Türk Eğitim-Sen'in gönderdiği yazı ve açıklaması şu şekilde;

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Halk Eğitim Merkezlerinin norm kadrolarında güncelleme gerçekleştirilmiştir. Bu güncelleme neticesinde çok sayıda öğretmenimiz norm kadro fazlası durumuna düşmüştür.
Türk Eğitim Sen olarak Bakanlığa gönderdiğimiz yazıda, Halk Eğitim Merkezlerinin norm kadrolarının güncellenmesinin gerekçesinin bildirilmesini ve ayrıca Halk Eğitim Merkezlerinde görev yapmakta iken norm kadro fazlası durumuna düşen öğretmenlerimizin akıbetinin ne olacağına ilişkin Sendikamıza bilgi verilmesini talep ettik. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
necla T. - 7 yıl önce
Norm fazlası öğretmenlere ne zaman atama yapılacak