Kahramanmaraş'ta 67 öğretmen görevlerine iade edildi

15 Temmuz darbe kalkışması sonrası FETÖ/PDY soruşturması kapsamında açığa alınan öğretmenlerden 67'si görevlerine iade edildi.

Kahramanmaraş'ta 67 öğretmen görevlerine iade edildi
21 Ekim 2016 Cuma 16:05

15 Temmuz darbe kalkışması sonrası FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açığa alınan ama ihraç edilmeyen, aralarında şube müdürü, maarif müfettişi ve öğretmenlerin bulunduğu 67 personel hakkındaki incelemeler tamamlandı.

İncelemeler sonucunda 67 kişinin görevlerine iadesine karar verildi.

Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt, okul müdürleri ile yaptığı toplantıda konu ile ilgili;
“Kurumumuzda çalışan maarif müfettişleri, okul yöneticileri, öğretmen ve diğer personelinden 67 kişiyi, 3 Aylık süre içerisinde Devletin belirlemiş olduğu kriterler içerisinde suç unsuruna rastlanmadığı için görevlerine iade ediyoruz. Bugün itibariyle isim listelerini İlçe Millî Eğitim Müdürlüklerine gönderiyoruz. Allah bu millete, bu memlekete, bu acıları, bu sıkıntıları inşallah bir daha yaşatmaz. Bu arkadaşlarımızın açıkta bulundukları süre içinde yaşadıkları sıkıntıları düşünerek yöneticiler olarak sizlerin ilgilenmenizi, devlete küslük olunmayacağını ifade etmenizi, onlara yardımcı olmanızı, hatırlatıyorum.” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.