Kilis İl MEM 2017 Ücretli Öğretmenlik Başvuru Duyurusu

Kilis İl Milli Eğitim Müdürlüğü (MEM) 2017-2018 Eğitim Öğretim Dönemi Ücretli Öğretmenlik başvuruları için duyuru yayımladı.

Kilis İl MEM 2017 Ücretli Öğretmenlik Başvuru Duyurusu
20 Ağustos 2017 Pazar 11:10

Kilis İl Milli Eğitim Müdürlüğü (MEM) 2017-2018 Eğitim Öğretim Dönemi Ücretli Öğretmenlik başvuruları için duyuru yayımladı.

Kilis İl MEM tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılında, İlimizde ders ücreti karşılığında görev almak isteyen öğretmen adaylarının başvuruları,  14-08-2017 tarihinden itibaren elekronik ortamda Kırşehir Milli Eğitim Müdürlüğü Web sitesinden yapılacaktır.Müdürlüğümüzce 2017-2018 eğitim-öğretim yılına esas olmak üzere İlimiz Merkez ve merkeze bağlı köy eğitim kurumlarında (İlçeler hariç) kadrolu öğretmenlerle doldurulamayanlar ile sınıf ve branş öğretmenlerimizden askere giden, ücretsiz izne ayrılan ve raporlu olanların yerine öğretmen ihtiyacının olacağı düşüncesiyle Milli Eğitim Bakanlığı Yönetici ve Öğretmenlerin Ders ve Ek Ders Saatlerine İlişkin Kararın 9. maddesi gereğince başvuru yapanlar arasından Ek Ders Karşılığı (Ücretli) Öğretmen görevlendirilmesi yapılacaktır.

Buna göre;

Başvurular elektronik ortamda 15 Ağustos – 06 Eylül 2017 tarihleri arasında https://kilis.meb.gov.tr/sonuclar/InsanKaynaklari/UcretliOgretmenlik/ adresinden yapılacaktır.

Başvuru tarihleri arasında elektronik başvuru yaptıktan sonra aşağıda yazılı istenilen belgeleri en geç 06 Eylül 2017 tarihine kadar onaylatmak üzere Müdürlüğümüz İnsan Kaynakları 1 (Atama) Bölümüne getirileceklerdir.

İstenilen belgeleri Müdürlüğümüze getirmeyenler ile yanlış beyan ve eksik belge ile başvuruda bulunduğu tespit edilenlerin başvuruları geçersiz sayılacak ve görev verilmeyecektir.

Bu kapsamda yapılacak başvurular sadece İlimiz Merkez ve merkeze bağlı köy eğitim kurumları (İlçeler hariç) için geçerli olacaktır.

İlimizdeki ilçelere başvuruda bulunanlar Merkez ve merkeze bağlı köylerde görev almak için başvuruda bulunamayacaklardır.

Görevlendirilmesi yapılan kişiler göreve başlamadığı takdirde bir daha görev verilmeyecektir.

Görevlendirilmesi yapılarak göreve başlayan kişiler ise yerine kadrolu/sözleşmeli öğretmen gelinceye kadar 2017-2018 eğitim-öğretim yılı bitmeden mazeretsiz görevi bırakamayacaktır.

İSTENİLEN BELGELER:
1- Diploma veya Mezuniyet Belgesi/Çıkış Belgesinin Fotokopisi.
2- 1.ve 2. sınıftan kalan alttan dersinin olmadığına dair belge.( 3. veya 4. sınıf öğrencileri için)
3- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi.
4- Emeklilik Kimlik Kartı Fotokopisi. (Emekli ise)
5- Formasyon Belgesi veya Tezsiz Yüksek Lisans Diploması Fotokopisi. (Fen Edebiyat Fakültesi
mezunları için geçerlidir)
6- KPSS P10 veya KPSS P121 Sonuç Belgesi. (Varsa)
7- Varsa diğer belgeler.(Sadece İngilizce, Sınıf ve Okul Öncesi Sertifikası/ Belgesi.)

Kilis 2017 Ücretli Öğretmenlik Başvuru Duyurusu için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.