Maarif Vakfı, yurt dışı okullarına öğretmen alımı yapacak

Türkiye Maarif Vakfı'nın yurt dışı okullarında görev almak isteyen öğretmenlere müjde. Maarif Vakfı, yurt dışı okullarında Öğretmen, Okul Müdür Yardımcılığı ve Okul Müdürü olarak görev alabileceklerini ifade etti. Peki başvuru nasıl yapılacak? Öğretmen alımı haberleri ile ilgili detaylar kamusaati.com adresimizde.

Maarif Vakfı, yurt dışı okullarına öğretmen alımı yapacak
10 Aralık 2016 Cumartesi 10:30

Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı, Türkiye Maarif Vakfının Yurt dışı okullarında öğretmen olma fırsatı doğdu. Yurt dışı okullarında görev yapmak isteyen Öğretmen, Okul Müdür Yardımcılığı ve Okul Müdürü olarak görev alabilecek. Peki başvuru nasıl yapılacak? Maarif Vakfı okullarında farklı pozisyonlarda da görev alınabilecek mi? Detaylar haberimizde. ,

Maarif Vakfı Öğretmen Alımında Nasıl Başvuru Yapılacak?

Türkiye Maarif Vakfı'nın yurtdışı okullarında görev almak isteyen öğretmenler özgeçmişlerini (CV) belirtilen mail adresine göndermesi gerekiyor. Gerekli değerlendirmeler yapıldığında milakat için öğretmenelere zaman verileceği ifade edildi. 

Başvuru için MEB'de görev yapma şartı aranmamaktadır. Üniversite mezunu olmak yeterli olarak görülüyor. Ayrıca öğretmenlik mezunu olmaya gerek olmadığı,  Öğretmenlik mezunu olmayan diğer fakulte mezunu olanlar da başvuru yapabilecek ve farklı pozisyonlar da görevler alabilecek. 

Yurtdışında görev almak isteyen öğretmenlerin oaktas@turkiyemaarif.org mail adresine özgeçmişlerini atabilecekleri belirtildi. 

Maarif Vakfı geçtiğimiz günlerde yurt dışında bulunan FETÖ okullarını bünyesine katmıştı. 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet - 8 yıl önce
Arkadaşlar siz başvurunuzu yapın, cv incelemesinden sonra gerek görülürse çağırılacaktır. Dil bilen öğretmenler önceliklidir, türkçe öğretmenlerinde bu şart yok.
Avatar
Tuğba Dağ - 8 yıl önce
Verilen adrese giriş yapamıyorum başvurular başlamadımı acaba...
Avatar
Mehmet - 8 yıl önce
Verilen adrese cv nizi mail göndermeniz gerekiyo
Avatar
fatma - 8 yıl önce
başvurular ne zaman ?
Avatar
Serkan - 8 yıl önce
Başvuru yaptıktan sonra mülakat ne zaman oluyor acaba.
Avatar
Sınıf öğretmeni - 8 yıl önce
Meb de kadrolu öğretmen yurt dısı öğretmenlik görevi ne zamana kadr devam edecek? Geri döndüğümde kadroma bi şey olamamıs olacak degil mi
Avatar
Emre - 8 yıl önce
Birçok başvuru olacaktır neye göre çağıracaklar acaba fikri olan var mı ?