Maliye, Destekleme ve Yetiştirme Kurslarında ödenecek ek ders ile ilgili açıklama yaptı

Maliye Bakanlığı, MEB'in Destekleme ve Yetiştirme Kurslarında görev alan ücretli öğretmenlere yönelik ödenecek ek ders ücreti ile ilgili MEB'e görüş bildirdi. Bu görüşe göre Destekleme ve Yetiştirme Kurslarında görev alan kadrolu öğretmenler dışındaki öğretmenlere ek ders ücretleri yüzde 100 zamlı olarak ödenemez. İşte MEB'in o yazısı:

Maliye, Destekleme ve Yetiştirme Kurslarında ödenecek ek ders ile ilgili açıklama yaptı
04 Mayıs 2016 Çarşamba 15:20

Milli Eğitim Bakanlığı, Destekleme ve Yetiştirme Kursları'nda ödenecek ek ders ile ilgili Maliye Bakanlığından görüş istedi. Özellikle ücretli öğretmenlerin Destekleme ve Yetiştirme Kursları'nda alacağı ek ders ücreti ile ilgili talep edilen görüşe göre Destekleme ve Yetiştirme Kursları'nda görev alan ücretli öğretmenlere yüzde 100 arttırımlı ek ders ücreti ödenemez. 

Yazıda hangi durum için ne kadar ek ders ücreti ödeneceğinin altını çizen Maliye Bakanlığı ücretli öğretmenlerin yetiştirme kursları için ek ders ücretinin yüzde 100 zamlı olarak ödenemeyeceğini belirtti. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.