MEB, 15 Temmuz şehit ve gazi yakınlarını tespit ediyor

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) 15 Temmuz darbe girişimi gecesinde şehit ve gazi olanların yakınlarını tespit ediyor. MEB, 15 Temmuz Demokrasi Mücadelesinde Şehit ve Gazi Olan Bakanlığımız Çalışanlarının İsim Listesi konulu yazıyı İl Milli Eğitim Müdürlüklerine gönderdi.

MEB, 15 Temmuz şehit ve gazi yakınlarını tespit ediyor
05 Eylül 2016 Pazartesi 08:25

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) 15 Temmuz darbe girişimi gecesinde şehit ve gazi olanların yakınlarını tespit ediyor. MEB, '15 Temmuz Demokrasi Mücadelesinde Şehit ve Gazi Olan Bakanlığımız Çalışanlarının İsim Listesi' konulu yazıyı İl Milli Eğitim Müdürlüklerine gönderdi. 

MEB Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü konuya ilişkin yazısında, "15 Temmuz darbe girişimini önlemek için milletçe gerçekleştirilen demokrasi mücadelesinde, ilinizde şehit ve birinci derece şehit yakını (eş, çocuk, anne, baba) olan öğretmenlerimiz ve milli eğitim çalışanlarımız ile gazi olan öğretmenlerimizin ; adı soyadı, TçC kimlik numarası, görevi/branşı, görev yeri, şehitlik veya gazilik durumu, yakınlık derecesi, gsm veya iş yeri telefonunun liste halinde 23 Eylül 2016 Cuma günü mesai bitimine kadar, Bakanlığımız, Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğüne DYS üzerinden bildirilmesi hususunda,
Gereğini önemle rica ederim." ifadesine yer verdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.