MEB 2017 yer değiştirme başvuru takvimini açıkladı

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) 2017 Ocak dönemi öğretmenlerin il içi ve iller arasında aile birliği, sağlık, can güvenliği mazeretleri ve engellilik durumu ile diğer nedenlere bağlı yer değiştirme işlemleriyle ilgili takvimi açıkladı. Öğretmenlerin eş durumu MEBBİS başvurusu ne zaman yapılacak? Öğretmenlerin 2017 Ocak eş durumu atama yer değiştirme başvuruları ne zaman başlayacak? Özür grubu atama ekranı ne zaman açılacak?

MEB 2017 yer değiştirme başvuru takvimini açıkladı
01 Ocak 2017 Pazar 14:52

MEB, öğretmenlerin il içi ve iller arasında yer değiştirme işlemleri için 2017 Ocak takvimini açıkladı. Buna göre, başvuruların kabul edilmesi ve onay süreci, 4-10 Ocak 2017 arasında yapılacak.



Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) 2017 Ocak dönemi öğretmenlerin il içi ve iller arasında aile birliği, sağlık, can güvenliği mazeretleri ve engellilik durumu ile diğer nedenlere bağlı yer değiştirme işlemleriyle ilgili takvimi açıkladı. Buna göre, başvuruların kabul edilmesi ve onay süreci, 4-10 Ocak 2017 tarihleri arasında yapılacak. Tercihlerin yapılması ve onaylanması ise, 13-18 Şubat’ta olacak. Atamalar 20 Ocak’ta gerçekleştirilecek. Tebligat ve ilişik kesme işlemleri ise 23 Ocak’tan itibaren yapılacak. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.