MEB, 3 bin 592 personeli göreve iade etti - Göreve iade edilenlerin isim listesi

Milli Eğitim Bakanlığı, 3 bin 592 personeli göreve iade etti. Göreve iade edilen öğretmenlerin isimleri merak ediliyor. Göreve iade edilen MEB personeli ve öğretmenlerin isimleri ile ilgili detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

MEB, 3 bin 592 personeli göreve iade etti - Göreve iade edilenlerin isim listesi
03 Aralık 2016 Cumartesi 12:45

Milli Eğitim Bakanlığı, haberi resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşım ile, kadrolarında görev yapan personelden 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 137'nci maddesi gereğince görevden uzaklaştırma tedbiri uygulanan 3 bin 592 personelin bugün itibariyle görevden uzaklaştırma talebinin kaldırıldığını duyurdu. Peki göreve iade edilen öğretmenlerin isim listesi açıklandı mı? İşte detaylar. 

Milli Eğitim Bakanlığı, geçen hafta da açığa aldığı 6 bin 7 öğretmenin soruşturmalarını tamamlayarak göreve iadesine karar vermişti.



Ayrıntılar gelmeye devam ediyor. Şu an için kimlerin göreve döndüğü hakkında bir bilgi paylaşılmadı. Göreve iade edilenlerin isim listesini açıklandığı anda kamusaati.com adresimizden ulaşabilirsiniz.

25 Kasım 2016 tarihinden itibaren göreve iade edilenlerin isim listesi için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
amil - 8 yıl önce
ne oldu şimdiii öğretmenler tövbemi ettiiii....................tuuu