MEB'de Norm güncellemesi süreci başladı

Milli Eğitim Bakanlığı, norm güncellemesi sürecini başlattı. MEB Müsteşarı Yusuf Tekin, güncellemenin 16 Mayıs'a kadar devam edeceğini belirtti.

MEB'de Norm güncellemesi süreci başladı
20 Nisan 2016 Çarşamba 08:30

Milli Eğitim Bakanlığı norm güncellemesi sürecini yeniden başlattı. Öğretmenlerin norm güncellemesi talebini karşılıksız bırakmayan MEB, Öğretmenlerin yoğun talebi üzerine norm güncellemesi sürecinin yeniden başlatıldığını açıkladı.

MEB Müsteşarı Yusuf Tekin, norm güncellemesinin 16 Mayıs'a kadar süreceğini kaydetti.

Okullarda norm güncellemesi kapsamında farklı bir uygulama yapacaklarını da belirten Tekin resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Okul idarelerinin hazırlıklarını bitirdikten sonra, iki günü, okuldaki öğretmenlerimiz için itiraz ve düzeltme talebi için öngördük" dedi. Öğretmenlerin itiraz ve düzeltme talepleri de tamamlandıktan sonra il içi, iller arası ve özre bağlı yer değiştirme süreci başlayacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.