MEB'den "Mazeret Durumundan Yer Değiştirmeler"e ilişkin Resmi Yazı

MEB'den "Mazeret Durumundan Yer Değiştirmeler" konulu resmi yazı ve detayları...

MEB'den "Mazeret Durumundan Yer Değiştirmeler"e ilişkin Resmi Yazı
03 Ocak 2018 Çarşamba 10:20

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü tarafından "Mazeret Durumundan Yer Değiştirmeler" konulu resmi yazı yayımlandı.

MEB'in tüm illere gönderdiği konuya ilişkin yazısında şu ifadelere yer verildi:

"Öğretmenlerin Aile Birliği, Sağlık, Can Güvenliği Mazeretleri ve Engellilik Durumu ile Diğer Nedenlere bağlı yer değiştirme işlemleri ekte gönderilen duyuru çerçevesinde yapılacaktır.

Bu kapsamda yapılacak olan il içi ve iller arası yer değiştirme işlemlerinin sağlıklı bir şekilde gerçekleştirilebilmesi için öğretmenlerin başvuru ve atamalarına etki edecek bilgilerin MEBBİS kayıtlarında güncellenerek başvuruların herhangi bir aksaklığa meydan verilmeden süresi içinde tamamlanması için gerekli tedbirlerin alınması hususunda bilgilerinizi ve gereğini rica ederim."

2018 Ocak Ayı Öğretmenlerin Aile Birliği, Sağlık, Can Güvenliği Mazeretleri Ve Engellilik Durumu İle Diğer Nedenlere Bağlı Yer Değiştirme Duyurusu ile Valiliklere Gönderilen Yazı İçin Tıklayınız.

MEB'in konuya ilişkin Resmi Yazısı ve Eklerine Ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.