MEB'den Öğretmenlerin Mazerete Bağlı Yer Değiştirme Başvurusu ve Engelli Öğretmen Atamasına ilişkin duyuru

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Öğretmenlerin Mazerete Bağlı Yer Değiştirme Başvurusu ve Engelli Öğretmen atamasına ilişkin duyuru yayımladı.

MEB'den Öğretmenlerin Mazerete Bağlı Yer Değiştirme Başvurusu ve Engelli Öğretmen Atamasına ilişkin duyuru
25 Aralık 2018 Salı 20:05

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) resmi internet sitesinden yaptığı duyuruda Öğretmenlerin mazerete bağlı yer değiştirme başvurularının 2 Ocak -7 Ocak tarihleri arasında alınacağını, 500 engelli öğretmen atamasının ise 1 Şubat tarihinde yapılacağını açıkladı.

MEB konuya ilişkin duyurusunda şu ifadelere yer verdi:

"Kadrolu öğretmenlerin 2019 yarıyıl dönemi aile birliği, sağlık, can güvenliği mazeretleri ve engellilik durumu ile diğer nedenlere bağlı yer değiştirme başvuruları, 2-7 Ocak 2019 tarihleri arasında alınacak. Tercihlerin yapılması ve onay süreci 10 -16 Ocak tarihleri arasında, tebligat ve ilişik kesme işlemleri ise 21 Ocak 2019 tarihinden itibaren gerçekleştirilecek. 

Öte yandan 2019 yılı engelli öğretmen ataması kapsamında 500 öğretmen ataması yapılacak. Buna göre il ve alan bazlı kontenjanların ilan edilmesi 22 Ocak 2019 tarihinde, başvuruların alınması ve onaylanması 23- 29 Ocak 2019 tarihleri arasında, atamalar ise 1 Şubat 2019 tarihinde gerçekleştirilecek. "

Öğretmenlerin mazerete bağlı yer değiştirme başvuru duyurusu için TIKLAYINIZ.

Engelli öğretmen ataması duyurusu için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.