MEB'den personele MEBİM 147 hizmet içi eğitimi

Millli Eğitim Bakanlığı (MEB), vatandaşa daha iyi hizmet verilmesi amacıyla, taşra ve merkez teşkilatlarında görev yapan personele MEBİM 147 Hizmet İçi Eğitimi verdi.

MEB'den personele MEBİM 147 hizmet içi eğitimi
28 Mayıs 2016 Cumartesi 11:25

Milli Eğitim Bakanlığı, görev aldığı büyün alanlarda, vatandaşa daha iyi bir hizmet sunabilmek için, vatandaşların taleplerini sorularının cevaplanması amacıyla hizmete açtığı MEB İletişim Merkezi (MEBİM 147) merkez ve taşra teşkilatında görev yapan personele MEBİM 147 hizmet içi eğitimi verildi. Gerçekleşen eğitime 117 MEB personeli katıldı.

Açılışta MEB Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Emine Azdiken, kursiyerlere bir konuşma yaptı. Kursa katılan 117 personele, MEBİM kullanımı anlatıldı. Uzman kişiler tarafından verilen kursta personele, MEBİM 147 sistem kullanımı, işleyiş süreci, kurumsal dil kullanımı, dilekçe kanunu, vatandaşlara verilecek cevplar konusunda dikkat edilmesi gereken hususlar gibi eğitimler verildi. 23 Mayıs tarihinde başlayan ve 5 gün süren MEBİM 147 Hizmet İçi eğitim programı, kursa katılan 117 personele sertifika dağıtılması ile sona erdi. 


 


Etiketler; #meb #alo 147
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.